Te costa mai putin sa mergi cu masina de acum

Instalatiile GPL nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, ba mai mult, acestea sunt tot mai populare de la o zi la alta in contextul in care pretul carburantilor nu par sa scada. Cu siguranta exista si alte modalitati prin care poti face economii, insa nici una nu este atat de eficienta precum instalatiile GPL, asa ca merita sa vezi ce optiuni ai la dispozitie aici. Descopera instalatiile de la AGR, acesta fiind unul dintre cei mai importanti producatori ai domeniului.

Nu costa mult

Foarte important este faptul ca aceste sisteme nu sunt deloc costisitoare, asa ca preturile incep de la 2000 de lei si pot sa creasca mult, in functie de tipul de instalatie ales. Totusi, investitia se amortizeaza in cel mai scurt timp, uneori chiar si in cateva luni daca obisnuiesti sa circuli mult cu masina, asa ca aceasta este o solutie pe care trebuie sa o ai in vedere.

Faci economii

Exista vreun sofer care nu si-ar dori sa plateasca mai putin pentru fiecare drum pe care il parcurge cu masina? Totul este posibil pentru cine descopera instalatiile de la AGR, asa ca aici ai nimerit in locul potrivit. Vei observa ca vei plati cu circa 40% mai putin, ceea ce este o cifra foarte importanta.

Instalare rapida

La fel de important este si faptul ca aceste sisteme se instaleaza cu usurinta, ceea ce presupune ca manopera nu este complicata si nici costisitoare, ci in doar cateva ore te vei putea bucura de toate beneficiile aduse de o instalatie GPL.

Rezervoare compacte

De asemenea, chiar daca in anii trecuti rezervoarele GPL ocupau mult spatiu din portbagaj, ceea ce facea ca transportul oricarui obiect sa fie o adevarata bataie de cap, in ziua de azi avem acces la solutii mult mai grozave. Aici putem aminti de faptul ca unele optiuni se gasesc sub forma rotii de rezerva pe care o va putea inlocui, ceea ce presupune ca de acum orice vacanta va fi o adevarata placere.

Intretinere simpla

Nici nu ai grija intretinerii pentru ca totul trebuie sa fie efectuat de catre specialisti, asa ca trebuie sa te adresezi acestora la fiecare doi ani pentru o verificare riguroasa, similara cu cea a ITP-ului si fara de care nu vei putea circula legal, iar sanctiunile sunt foarte aspre.

Pentru toate tipurile de masini

Nu ultimul rand, descopera instalatiile de la AGR care sunt dedicate pentru toate tipurile de autoturisme, asa ca daca detii un autoturism Dacia Logan cu motor de 1.4 ai gasit solutia cea mai buna prin care sa faci economii. Situatia este la fel si pentru orice alta masina, asa ca vei avea de unde sa alegi solutia optima pentru a te bucura de eficienta maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *