De acum stiu de unde sa cumpar gadgeturi

Chiar daca perioada sarbatorilor tocmai a trecut, intotdeauna pot aparea noi motive pentru care sa ai nevoie de un cadou inspirat, insa ce este de facut atunci cand esti in pana de idei? E simplu, apelezi la magazinul iUni pentru ca aici ai acces la o gama foarte variata de gadgeturi de ultima generatie cu care nu ai cum sa dai gres. Ceasuri inteligente, camere spion sau pentru monitorizarea traficului, GPS trackere si nu numai, in doar cateva minute le vei putea descoperi pe toate.

Un ceas inteligent

De exemplu, un ceas inteligent se dovedeste a fi util in tot felul de contexte, iar acesta va functiona foarte bine in colaborare cu telefonul. Conexiunea se realizeaza pe calea Bluetooth-ului, urmand ca mai apoi sa ai acces la nenumarate functii direct de la incheietura mainii. Poti sa suni sau sa raspunzi la telefon fara sa il mai scoti din buzunar, poti sa accesezi contactele din agenda, chiar sa folosesti camera foto a telefonului, sa redai muzica din telefon, sa folosesti o alarma si nu numai.

O camera spion

Daca ceasul inteligent nu este ceea ce ai nevoie, atunci poate ca iti surade o camera spion. Acestea sunt de nenumarate tipuri si, bineinteles, sunt ascunse in obiecte aparent obisnuite din viata de zi cu zi, care nu vor da niciodata de banuit celor din jur. Asadar, putem aminti de sticle de apa, de lumanari, mouse-uri, memorii USB, ceasuri, sepci, nasturi, curele, pixuri, ochelari de soare si nu numai.

Un GPS tracker

Un alt produs care se dovedeste a fi foarte util este un GPS tracker intrucat acesta iti aduce mai multa liniste in sensul ca vei sti intotdeauna unde se afla cei dragi tie. Dispozitivul este ideal atat pentru copii, cat si pentru batrani si permite setarea unui anumit perimetru, care daca este depasit sa se emita automat o alarma. Totodata, acest gadget se poate folosi si pentru bunuri mobile precum masini, motociclete si nu numai, caz in care, din nou, se pot seta anumite limite, atat ca spatiu, cat si ca viteza.

Camera de bord

Totusi, avand in vedere cat de aglomerat este traficul in marile orase ale tarii, pericolele pandesc la tot pasul, motiv pentru care este bine sa fim pregatiti si sa avem dovezile necesare in acest sens, astfel ca o camera de bord se dovedeste a fi ideala, iar la magazinul iUni gasesti o colectie foarte bogata.

Cumpara acum

Nu in ultimul rand, ai posibilitatea de a cumpara imediat produsele care te intereseaza atat online, ocazie cu care vei face economii considerabile de timp, dar poti merge si in showroom, astfel incat sa ai garantia ca ai ales cel mai grozav produs pe care ti l-ai dorit.

Leave a Reply