Partea online este importanta pentru orice afacere

Pentru ca prezenta in mediul online este esentiala in ziua de azi este de la sine inteles ca orice proiect trebuie sa fie bine pus la punct. Astfel, Devpro este locul ideal catre care sa te orientezi intrucat acestia iti promit cele mai bune conditii si servicii, unul dintre cele mai populare fiind cel de gazduire email, care este important astazi intrucat promite diferite avantaje. Asadar, aici te asteapta cele mai bune conditii si merita sa afli toate detaliile care conteaza.

Experienta bogata

Cu totii ne dorim sa beneficiem de servicii aduse de cei care au o experienta foarte bogata in domeniu, iar cei de la Devpro nu vor dezamagi vreodata intrucat sunt foarte priceputi. Cu alte cuvinte, se vor putea adapta la fiecare caz in parte, astfel incat clientii sa fie pe deplin multumiti, indiferent de complexitatea proiectelor pe care isi doresc sa le puna in practica. Chiar si pentru gazduire email sunt aduse cele mai bune servicii, astfel ca ai nimerit unde trebuie.

Ideal pentru magazine online sau site-uri generale

Aceasta se dovedeste a fi o solutie ideala pentru magazinele online, dar si pentru site-urile generale intrucat fiecare dintre acestea au nevoie de email-uri care sa fie gazduite in conditiile adecvate, fara surprize neplacute sau alte probleme. Acestea sunt foarte usor de gestionat si de administrat, asa ca oricand pot fi concepute adrese noi care sa fie folosite dupa bunul plac, fara ca limitele de spatiu sa reprezinte o problema.

Diferite pachete pentru toate nevoile

Aici ai trei pachete la dispozitie catre care te vei putea orienta, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel la 25 de lei pe luna, care include, printre altele, 6 GB de spatiu, 1 domeniu care sa fie gazduit, alaturi de trafic lunar, adrese de email si baze de date necontorizate. Totusi, atunci cand iti doresti ceva mai mult decat atat poti plati 20 de lei in plus pe luna pentru a alege cel de-al doilea pachet disponibil, pe cand pentru cel mai complet va trebuie sa aloci 80 de lei lunar, insa si conditiile sunt mult mai grozave.

Cele mai bune conditii

In primul rand, aici ai parte de cele mai bune conditii, acestia fiind foarte experimentati, motiv pentru care reusesc sa se adapteze la fiecare caz in parte pentru ca toti clientii sa fie pe deplin multumiti, motiv pentru care Devpro reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi pentru gazduirea emailului.

Suport non stop

Nu trebuie omis nici faptul ca aici ai parte de suport non stop, asa ca vei avea garantia ca atunci cand te confrunti cu o problema ca aceasta se va remedia in cel mai scurt timp, iar pe aceasta cale nu vei pierde timpul.

Leave a Reply