Ai grija de dantura ta – parodontoza este o problema serioasa.

Daca observi ca gingiile tale au o culoare rosie si te dor atunci este un semn clar ca suferi de parodontoza. Tot mai multe persoane sufera de aceasta boala si mai rau este ca desi o observa nu fac nimic sa o vindece.

Principalele cauze ale parodontozei sunt : o igiena precara orala, factori patologici, factorii de mediu, stresul, fumatul, consumul de bauturi alcoolice.

Principala cauza care provoaca parodontoza este placa bacteriana.  Aceasta boala este tratabila, mai ales daca o descoperi din timp. Dupa ultimele statistici 280 de milioane de persoane ai planetei sufera de aceasta boala.

Desi cauzele sunt numeroase persoanele care sufera de aceasta boala sunt indoielnice in privinta tratamentului acesta exista. Sunt chiar mai multe tratatmente care dau cele mai bune rezultate.

Cel mai recomandat tratament parodontoza este cel injectabil.

Tratamentul injectabil este cel care o sa stopeze boala, defapt bacest tratament o sa te vindece in cel mai scurt timp posibil. Tot ce ain de facut este sa mergi in cabinetul medicului stomatolog si sa il lasi pe acesta sa isi faca treaba. Parodontoza este o problema care se poate vindeca usor si care  nu implica prea multe vizite in cabinetul medicului stomatologic. Defapt daca vei opta pentru tratamentul injectabil trebuie sa stii ca dupa aceea este recomandat sa faci un detratraj o data la 4 luni si nu la 6 luni asa cum se face de obicei.

De indata ce vei incepe acest tratament vei observa ca halena usor usor va disparea ,puroiul se va retrage iar gingiile vor reveni usor la culoarea lor naturala.

Parodontoza este o problema de care ne lovim cu totii la un moment dat , asta doar in cazul in care nu vom avea grija de dantura noastra. Trebuie sa ne spalam pe dinti de 2-3 ori pe zi , dupa care trebuie sa folosim ata dentara si apa de gura.

Toate astea iti vor asigura o sanatate mult mai buna. Vizitele la medicul stomatolog trebuie sa fie constante, detartrajul trebuie sa fie facut in mod constant. Zambetul tau trebuie sa fie cat mai frumos si cat ma alb. Dintii sunt importanti si trebuie sa le acorzi o atentie mai mare.

Dantura ta trebuie sa fie sanatoasa, doar asa vei avea parte de un zambet stralucitor. Trebuie sa investesti in tine daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune rezultate. Vei vedea cat de important este sa acorzi atentia cuvenita ingrijirii danturii si mai mult de atat sa mergi la medicul stomatolog. Doar acesta te poate ajuta sa ai parte de cele mai bune rezultate.

Pentru inceput elimina alimentatia proasta si tot ce iti poate dauna danturii. Este important sa ti cont de toate aceste sfaturi pentru ca dintii tai sa fie sanatosi si mai mult de atat sa ai parte de zambetul pe care ti-l doresti. Ai grija de tine si vei vedea cat de important este sa ai parte de frumusete si de dinti albi si sanatosi.

Leave a Reply