Nu trebuie sa iti faci griji daca ramai fara bani pentru ca se gasesc solutii

Se poate intampla ca de multe ori sa avem nevoie de un sprijin financiar, pentru a cumpara diferite produse, pentru a achita contravaloarea unor taxe scolare sau chiar pentru achizitia unui tratament, iar acest ajutor poate fi un credit, asa ca intra la Telecredit si imprumuta bani fara garantii, unde conditiile sunt dintrece cele mai avantajoase, nu sunt impuse limite riguroase, fiind de ajuns sa fii salariat.Chiar si pensionarii pot opta pentru un astfel de imprumut.

Daca ai nevoie de un imprumut fara garantii, la Telecredit ai posibilitatea de a opta pentru sume cuprinse intre 100 si 2000 lei, o suma de bani menita sa te ajute atunci cand ai mai mare nevoie de bani.

Perioada de rambursare a imprumutului fara garantii este cuprinsa intre 10 si 30 zile, perioada care de cele mai multe ori este suficienta in toate cazurile, ca urmare vei avea parte de toata flexibilitatea necesara atunci cand trebuie sa returnezi imprumutul.

Un imprumut rapid de maxim 2000 lei fara garantii se poate obtine cu usurinta la Telecredit pentru ca procesul de obtinere este unul facil, tot ce trebuie sa faci este sa transmiti o solicitare, iar cererea va fi analizata in cel mai scurt timp, si la fel de simplu vei avea si banii direct in contul tau.

Important este ca la Telecredit, imprumutul poate fi returnat si in transe, singurul aspect care trebuie respectat este ca la data scadenta a acestuia sa aveti suma integrala in cont pentru debitarea automata a acesteia.

Posibilitatile de plata sunt fie in conturile Telecredit, fie prin card bancar,numerar, virament bancar, Paypoint.

Pentru clientii existenti in baza de date, Telecredit le ofera cateva beneficii, cum ar fi:

  • Nu mai este nevoie sa mai completati nici un formular cu datele dumnevoastra, este sufficient si alegi suma de bani de care ai nevoie si perioada de scadenta.
  • Aprobarea imprumutului se poate face imediat, dupa transmiterea documentelor necesare analizei

Politica institutiei este una avantajoasa chiar si pentru cei care se afla in imposibilitatea de plata la data scadenta intrucat pot interveni situatii neprevazute care sa duca la intarzieri.Exista avantajul ca se vor gasi cele mai avantajoase solutii de refinantare, astfel incat sa achiti datoriile atunci cand alegi un imprumut de la IFN fara garantii.

Leave a Reply