Abia astept sa merg in vacanta in acest an

Cu totii visam la o vacanta de vis in 2019, iar cum multe destinatii din Europa se dovedesc a fi dezamagitoare, unii prefera sa se orienteze catre ceva mai deosebit. Asadar, lumea este suficient de mare pentru a avea de unde sa alegem, iar o destinatie care devine din ce in ce mai populara este Iordania. Aceasta reprezinta una dintre cele mai importante destinatii turistice din Orientul Mijlociu si ascunde o multime de secrete, se bucura de o istorie bogata, iar turistii au acces la nenumarate locuri speciale. Asadar, merita sa apelezi la Movenpick pentru a vedea ce oferte Iordania te asteapta si pentru a alege cel mai bun pachet

Jerash

Capitala Amman este una dintre destinatiile populare din Iordania, insa la mai putin de 50 de kilometri departare te asteapta Jerash cu ruinele sale. Candva acesta a fost un important oras roman, fiind inconjurat de munti si vai, iar gloria de alta data inca poate fi descoperita de catre vizitatori. Jerash este unul dintre cele mai bine pastrate orase romane, iar atractiile de aici sunt nenumarate. Putem aminti, printre altele, de Arcul lui Hadrian, mai multe amfiteatre, templul lui Artemis si multe altele.

Madaba

Iubitorii de arta care ajung in Iordania trebuie sa includa pe itinerariul lor si Madaba, unde vor gasi o colectie impresionanta de mozaice. Acestea infatiseaza multe dintre marile orase din istorie la vremea respectiva, iar un bun exemplu se gaseste in biserica ortodoxa Sf. George, unde vizitatorii vor descoperi un mozaic foarte mare, de 16 metri x 5 metri. Ierusalim, Betleem, dar si alte orase importante sunt ilustrate, dar Madaba nu se opreste numai aici, fiind un oras vast, cu o multime de surprize si care merita explorat la pas.

Marea Moarta

Cu siguranta, o alta mare atractie din Iordania este Marea Moarta pentru ca aceasta reprezinta cel mai scazut nivel de pe pamant. Si drumul pana aici reprezinta o adevarata placere pentru ca va purta vizitatorii prin zone deosebite. Aici te asteapta diferite resorturi si centre spa in cadrul carora te vei putea relaxa, iar la mica distanta se afla muntele Nebo.

Aqaba

In sudul tarii se afla acest oras portuar, care promite o tranzitie interesanta de la vechi la modern. Amplasat strategic, de aici se poate veghea golful cu acelasi nume, iar de-a lungul istoriei bogate aici au avut loc mai multe evenimente importante. Astazi se pot descoperi biserici vechi, ruine, plaje cu nisip fin, iar daca esti pasionat de sporturi acvatice, aici te asteapta cele mai bune conditii.

Cu alte cuvinte, pentru a vedea mai multe oferte Iordania Movenpick te asteapta cu o multime de pachete atractive din care poti sa alegi chiar acum.

Leave a Reply