Am toate sansele sa iau nota mare la bacalaureat

Se spune despre anii de liceu ca sunt cei mai frumosi din viata noastra, insa este important ca pe aceasta durata sa ne pregatim si pentru viitor, prin obtinerea unor note cat mai bune, pentru a putea avea acces la cele mai prestigioase universitati din tara si din lume. Totusi, din fericire, in ziua de azi nu mai este nevoie sa tocim materia ca inainte, ci avem acces la diferite unelte prin care putem sa retinem mai usor. Astfel, platforma Emedi reprezinta locul ideal catre care se poate orienta orice elev.

Ai nimerit unde trebuie

Daca vrei sa nu ai nicio grija cu privire la examenul de bacalaureat atunci trebuie sa stii ca ai nimerit unde trebuie la Emedi. Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te putea pregati asa cum trebuie. Nicio proba a examenului nu a fost neglijata, asa ca atunci cand vrei sa iti aprofundezi cunostintele, fie sa incepi sa inveti de la zero, Emedi te asteapta. Platforma este bine pusa la punct, avand o interfata intuitiva, iar pe aceasta cale va fi mult mai simplu ca informatiile prezentate sa fie retinute.

Primesti feedback

Poti sa efectuezi mai multe teste, iar avantajul este ca primesti feedback, astfel ca prin intermediul acestuia vei sti care sunt punctele slabe si care sunt cele la care trebuie sa mai insisti pentru a ajunge la nivelul la care iti doresti.

Pe toate dispozitivele

In plus, Emedi este o platforma la care ai acces de pe orice dispozitiv, fiind disponibila atat in varianta desktop, cat si pentru mobil. Cu alte cuvinte, daca vrei sa inveti de acasa de pe laptop sau calculator o vei putea face, dar si de pe tableta sau telefon.

Profita de timpul disponibil

Acest lucru presupune ca atunci cand ai putin timp la dispozitie poti sa profiti de pe urma sa. Daca esti tot timpul pe drumuri, de ce sa nu elimini timpii morti si sa mai repeti putin materia pentru a-ti aprofunda cunostintele? Ai toate informatiile direct in buzunar, asa ca nu mai ai grija cartilor si a tuturor culegerilor.

Te pregatesti de nota 10

Cu ajutorul Emedi orice elev de clasa a XII-a are ocazia de a se pregati pentru a lua nota 10 la examenul de bacalaureat, iar o astfel de nota deschide usile catre toate universitatile din tara si din strainatate.

Preturile sunt avantajoase

Pentru a avea acces timp de o luna pe platforma Emedi pretul este de doar 35 de lei, pe cand pentru doua luni vei plati numai 59 de lei. Totusi, cel mai avantajos abonament este cel pe 3 luni, pentru care trebuie sa platesti doar 89 de lei.

Leave a Reply