Am gasit un loc potrivit pentru vacanta mea de anul acesta

Renumita pentru obiectivele culturale deosebite si istoria patrimoniului religios ce dateaza inca din vremuri biblice, Iordania este fara indoiala o tara demna de a fi vizitata. Cunoscuta totodata pentru amabilitatea localnicilor fata de turisti, aceasta tara este considerata una cu adevarat primitoare, datorita deschiderii spre comunicare, chiar daca aceasta este realizata in doua limbi diferite.

De asemenea, fiind o tara predominant musulmana, obiceiurile religioase sunt presarate la tot pasul, incepand cu programul zilnic al fiecaruia din cetateni ce include rugaciunile traditionale pana la felul modest de a se imbraca al femeilor si chiar obiceiurile culinare. In ceea ce priveste eticheta culinara, amalagamul de retete traditionale disponibile spre a fi gustate la fiecare colt de strada va va introduce cu siguranta in atmosfera specifica regiunii, acesta fiind totodata si locul in care puteti interactiona cu localnicii, in timp ce experimentati faimoasa ospitalitate orientala.

In plus, odata ce va hotarati asupra listei de obiective pe care vreti sa o parcurgeti este intotdeauna demn de luat in considerare faptul ca, date fiind diferentele culturale si de limba semnificative, este indicat sa apelati intotdeauna la un ghid, pentru a evita price fel de neplacere pe parcursul vacantei dumnevoastra.

Circuitul – varianta cea mai eficienta de a vizita cat mai mult

Daca si dumnevoastra doriti sa aveti posibilitatea de a descoperi cat mai mult din aceasta tara fascinanta, Experience Team va pune la dispozitie un tip de circuit hibrid, ce include atat o vizita comprehensiva a celor mai importante obiective turistice cat si un sejur in Egipt, pentru a avea sansa de a descoperi si o parte din acest nou teritoriu ce abunda in vestigii istorice si cu siguranta va va face sa reveniti pentru o vizita mai indelungata. Astfel, daca si dumnevoastra aveti posibilitatea de a experimenta acest tip de calatorie, nu ezitati sa cautati date despre ofertele Experience Team si sa va rezervati propriul dumnevoastra circuit in Iordania.

Ce presupune itinerariul circuitului

In ceea ce priveste destinatiile ce sunt incluse in acest tip de calatorie, vizita incepe din capitala tarii, loc in care puteti beneficia de un city tour ce va include cele mai importante puncte turistice iar, la cererea dumnevoastra, poate fi suplimentata si cu un tur in orasul antic Jerash, al carui importanta culturala il recomanda pentru includerea sa in patrimoniul UNESCO. Excursia continua a doua zi cu vizitarea uneia din cele 7 minunu ale lumii noi si anume Petra, probabil cel mai cunoscut vestigiu de pe toata intinderea tarii. Mai apoi, o incursiune in desertul Wadi Rum va da posibilitatea de a experimenta obiceiurile beduinilor ce isi au salasul de multi ani pe aceste teritorii si chiar de a fi cazati in corturi si de a experimenta bucataria specifica locului.

Leave a Reply