Orice botez poate sa fie mai deosebit

Un spectacol magic cu zane ursitoare de botez poate transforma evenimentul copilului dumneavoastra intr-un vis frumos, ce pare desprins din basme, fascinandu-I atat pe copii, cat si pe adulti.

Evenimente Premium va ofera posibilitatea de a avea la petrecerea dumnevoastra o trupa de zane ursitoare, ce vor transpune legenda lor la petrecerea de botez a micutei sau al micutului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, in realitate.Exista mai multe pachete cu ursitoare botez ce pot oferi un spectacol incredibil, un pachet cu trei ursitoare bune sau un pachet cu patru ursitaore din care, trei ursitoare bune care ii vor ursi daruri de pret bebelusului, iar ursitoarea rea va avea un rol comic in sceneta. Exista si varianta unui pachet extra ce include un animator ce va face spectacol pe durata a doua ore prin face-painting, modelaj de baloane, jocuri si concursuri.Actritele noastre profesioniste au o experienta bogata la astfel de evenimente, iar textele sunt personalizate cu originea si semnificatia numelui de botez al copilului, totul fiind redat in versuri, live.

In toate pachetele oferite de Evenimente Premium beneficiate de sedinta foto astfel incat sa imortalizati toate imaginile de la acest eveniment important din viata dumneavoastra, alaturi de ursitoare.

Se ofera posibilitatea de a inchiria fotografii profesionisti, cu experienta, specializati in fotografii la evenimente la cel mai avantajos pret.

Splendoarea si magia costumelor ursitoarelor, textile si coregrafia originala vor incanta pe toata lumea prezenta la eveniment, indiferent de varsta invitatilor la petrecerea de botez a bebelusului.Nici copii nu vor fi uitati de la acest eveniment, dorind sa-I fermecam cu adevarat cu ajutorul frumoaselor ursitoare.

Evenimente Premium va ofera un spectacol live, personalizat in functie de optiunile fiecarui client, realizat special pentru micul bebelus, cu urari frumoase si la cel mai avantajos pret din Bucuresti.Textele ursitoarele de botez sunt originale, tratand semnificatia si originea numelui de botez al micului bebe.

Tot aici, daca doriti puteti opta pentru cameramani profesionisti cu experienta in evenimente de botez sau pentru Dj profesionist specializat in astfel de evenimente sau pentru dansatori latino.

Galeriile foto si video pe site va vor ajuta sa va faceti o idee cat mai clara despre ursitoarele de botez si spectacolul pe care acestea il ofera, 100% original.

Daca va doriti sa le oferiti invitatilor dumneavoastra un show deosebit, de lux, Evenimente Premium va pune la dispozitie servicii de calitate, mult profesionalism si distractie, astfel incat minunata petrecere a copilului sa nu fie uitata mult timp.

Leave a Reply