Telefonul tau poate fi reparat

Orice persoana isi doreste sa detina cele mai noi modele de telefoane, care sa aduca fel si fel de functii utile si moderne. La mare cautare au fost dintotdeauna telefoanele Apple, care sunt considerate fiabile si renumite pentru standardele inalte ale calitatii. In schimb, chiar si acestea pot prezenta diferite probleme, fie unele pot fi cauzate de o mica neatentie a utilizatorilor. Oricare ar fi situatia, este important de stiut ca toate problemele se pot remedia atat timp cat apelezi la cine trebuie, asa ca la PrestigeGSM ai acces la un service iPhone foarte bun.

Pentru orice model

Nu conteaza ce tip de telefon folosesti pentru ca specialistii de la PrestigeGSM au o experienta bogata in domeniu, motiv pentru care pot repara problemele intalnite la fel si fel de modele. Poate folosesti cele mai noi modele, de la XS la XR, fie unele lansate in urma cu cativa ani, precum 5, 6, 6S sau 7, oricare ar fi problema, aceasta va fi remediata aici.

Rezolva problema in cel mai scurt timp

Cea mai comuna problema este aceea a deteriorarii ecranului in urma micilor accidente, asa ca este bine de stiut ca la PrestigeGSM nu e nevoie de mai mult de 20 de minute pentru inlocuirea display-ului defect cu unul nou.

Eficienta maxima

Esti pe maini bune aici si te bucuri de eficienta maxima, astfel ca telefonul tau va arata ca nou si va fi perfect functional, motiv pentru care PrestigeGSM este locul ideal catre care sa te orientezi de fiecare data.

Produse de calitate

Se folosesc doar produse de calitate, iar clientii au posibilitatea de a alege intre piese OEM, care sunt foarte bune, fie, daca prefera, se pot orienta catre produse originale Apple care sunt putin mai costistioare.

Beneficiezi de garantie

Este foarte important si faptul ca te bucuri de garantie, asa ca nu numai ca stii ca telefonul tau se afla pe maini bune si va fi ca nou, insa stii ca si pe viitor acesta va fi ferit de orice posibila problema.

Costurile nu sunt mari

Costurile nu sunt deloc mari, iar acestea difera in functie de problema prezentata si de modelul de telefon pe care il detii. Daca acesta este mai vechi, atunci vei plati mai putin, preturile crescand in acelasi timp cu cat de noi sunt modelele intrucat acestea sunt mai complexe si implica nevoia unor piese mai costistioare.

Poti face programare

Pentru a eficientiza la maxim timpul pe care il ai la dispozitie este bine de stiut ca aici ai posibilitatea de a face programare, asa ca iti alegi direct data si ora la care iti doresti sa mergi, ocazie cu care nu mai pierzi deloc timpul in asteptarea telefonului tau.

Leave a Reply