Nu stii unde sa iti pastrezi uneltele?

In cadrul unui service auto ai nevoie de diverse echipamente care sa te ajute sa-ti desfasori activitatea cat mai usor.

Elementele care nu trebuie sa lipseasca niciodata dintr-un service sunt panouri pentru organizarea sculelor si care trebuie sa raspunda la diferite tipuri de interventie. Cu ajutorul acestor panouri va puteti desfasura activitatea mai eficient si rapid. A organiza un service cat mai corect, indiferent daca este mobil sau imobil este primul lucru pe care trebuie sa-l faceti ca sa puteti avea parte de eficienta maxima in desfasurarea activitatilor dumneavoastra.

Un aspect foarte important dupa care depinde eficienta la locul de munca este ca intr-un service sa existe organizare, iar uneltele sa fie asezate la locul lor, in functie de marime, iar piesele sa aibe pozitiile lor individuale.

La Tecnolam puteti regasi in oferta noastra de mobilier panouri care pot deveni perfecte pentru service-ul dumneavoastra si pentru a va organiza cat mai bine incaperea in care lucrati.Cu ajutorul unui panou profesional de scule veti avea acces mai usor la unelte si va veti desfasura activitatea mai bine.

Datorita experientei inginerilor nostri, la Tecnolam puteti gasi in oferta panouri profesionale de scule, cat si idei de organizare cu ajutorul carora sa va bucurati mai mult de spatiul in care va desfasurati activitatea, cat si sa realizati mai repede toate proiectele pe care le-ati inceput.

Pentru a putea beneficia de toate aceste lucruri, tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu un inginer din echipa care va va ajuta sa organizati spatiul pe care il aveti.

Nu va mai fi cazul sa va faceti griji pentru organizarea si administrarea punctului de lucru datorita echipei de profesionisti.

Tecnolam ofera garantie pentru produse in caz de defecte, de 3 ani de la momentul in care este instalat mobilierul pentru toate produsele de tip mobilier Tecnolam.

Pentru ca ne dorim performanta, sistemele Tecnolam se imbunatatesc continuu astfel:

-se introduc permanent produse noi

-functionalitatea  tuturor elementelor este verificata constant

-eventualele defecte sunt corectate

Tecnolam va pune la dispozitie cumpararea produselor prin doua modalitati: online si telefonic. La noi puteti gasi o gama variata de echipari profesionale create special pentru a va sustine si imbunatatii munca.Experienta noastra va va ajuta sa va ehipati service-ul asa cum aveti nevoie reusind sa va ordonati obiectele si sculele in acelasi timp, permitand gasirea cu usurinta a tot ceea ce cautati si aveti nevoie.

Profitati de experienta noastra dotandu-va serviciul asa cum ati visat.

Leave a Reply