Aici te asteapta cele mai bune servicii

Vrei sa te muti intr-o casa noua dar inainte de toate ai nevoie de montarea instalatiei de gaze si a instalatiei electrice. Pentru ca toate acestea sa fie montate in timp util si functionabile descopera serviciile de proiectare proconstructo.ro.

Instalatia de gaze este formata din partea de distributie si instalatia de utilizare. In acest domeniu, Pro Constructo ofera consultanta de specialitate, obtinere avize si autorizatii, proiectarea, avizarea si executia instalatiilor noi pentru cei care nu sunt alimentati cu gaze naturale, proiectarea, avizarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze naturale pentru apartamente situate in imobile cu contorizare comuna, proiectarea, avizarea si executia modificarilor in cadrul instalatiilor existente, asigurarea de mentenanta prin efectuarea de revizii si verificari autorizate, conform legislatiei in vigoare si asigurarea interventiilor de urgenta in cazul constatarii pierderilor de gaze, comercializarea si montajul sistemelor de protectie formate din detector gaz metan  si o electrovalva care opreste furnizarea gazelor in caz de avarie, garantie pentru calitatea si conformitatea lucrarilor executate.

Verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze se face la intervale de 2 ani si este obligatorie. Aceasta consta in verificarea conformitatii instalatiei vizual si cu aparate detectie gaz metan si depunerea documentatiei specifice la operatorul de distributie.

Revizia tehnica periodica a instalatiei se realizeaza la intervale de 10 ani sau in anumite conditii speciale cum ar fi accidentele, neutilizarea instalatiei, sesizari pierderi gaz, revizie care este obligatorie. Aceasta consta in verificarea conformitatii instalatiei, proba la presiune cu aer comprimat, verificarea documentatiei existente, sigilarea contorului si depunerea unei documentatii specifice la operatorul de distributie.

Verificarea si revizia instalatiei de utilizare sunt obligatorii, iar operatiunile se executa astfel:

-verificarea instalatiei la 2 ani

-revizia instalatiei la 10 ani

Revizia este obligatorie si in urmatoarele cazuri:

-in urma neutilizarii instalatiei pe o perioada mai mare de 6 luni

-dupa orice accident care poate afecta instalatia de utilizare

Pe de alta parte, Pro Constructo se ocupa cu proiectarea si executia de instalatii electrice. Problemele legate de calitatea energiei au devenit din ce in ce mai evidente pentru organizatiile care se bazeaza foarte mult pe procese de flux continuu si de tehnologii IT, sisteme de calculator si retele, cum sunt institutiile financiare, cladirile de birouri, hotelurile cu internet, centrele de apel si intreprinderile de comert electronic. Pentru rezolvarea acestor probleme, Pro Constucto vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii oferite de catre expertii nostri autorizati.

De asemenea compania detine un echipament, de ultima generatie, pentru monitorizarea calitatii energiei electrice. Compania ofera consultanta in solutionarea eventualelor conflicte intre consumatori si furnizori.

Pro Constructo ofera servicii de elaborare proiect tehnic pentru:

-instalatii si retele electrice de joasa si medie tensiune

-tablouri electrice de forta si de automatizare

Leave a Reply