Inainte de orice procedura medicala totul trebuie curatat

Dezinfectantii medicali sunt solutiile folosite in procedura de distrugere a celor mai multe microoranisme patogene sau nepatogene de pe orice suprafete, inclusiv de pe tegumente, prin utilizarea de agenti fizici sau chimici.

Prin utilizarea corecta a unor dezinfectanti pentru suprafete medicale contribuim la crearea unui mediu sigur atat pentru pacienti, cat si pentru cei care vin in contact cu acestia. Aceste substante sunt cunoscute si sub denumirea de biocide.

Daca va doriti produse cu adevarat eficiente si anume dezinfectanti medicali avizati de Ministerul Sanatatii, atunci cu siguranta vei avea nevoie de produsele de la MedAZ. Fiecare produs are caracteristici si proprietati care isi dovedesc eficienta in momentul in care sunt utilizati in conformitate cu recomandarile producatorului. Astfel, daca doriti sa beneficiati de calitatea produsele MedAZ tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu unul dintre specialistii nostri care va va oferi toate informatiile necesare pentru a putea sa beneficiati de acestea.

In gama de produse MedAZ veti gasi dezinfectanti medicali care igienizeaza camerele impotriva bacteriilor. Acestea vor actiona eficient in toate directiile, igienizand atat orice suprafata, cat si actionand impotriva virusilor si bacteriilor. Prin alegerea produselor MedAZ veti avea siguranta ca ati ales calitate la cele mai inalte exigente si prin utilizarea acestora veti avea suprafetele curatate exemplar. Prin faptul ca produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii veti avea siguranta ca au fost eliminate din start orice pericole asociate produselor.

Dezinfectantii medicali sunt folositi cu atat mai mult in spitale, unde se pot lua foarte usor infectii nosocomiale. Cele mai comune infectii sunt cele urinare, infectiile nosocomiale postoperatorii si pneumonia. Multe infectii sunt in stransa legatura cu procedurile si utilizarea de dispozitive medicale cum ar fi cateterele venoase sau cele utilizate pentru tractul urinar. Printr-o buna igiena, o parte din aceste infectii ar putea fi prevenite.

De cele mai multe ori, infectiile nosocomiale sunt dificil de tratat si cresc riscul de imbolnavire si deces considerabil. Ca urmare, se poate ajunge la infectii grave, letale, complicatii postoperatorii, posibile interventii chirurgicale ulterioare. Toate acestea pot fi evitate prin asigurarea unei igienizari zilnice corecte cu dezinfectanti medicali contribuind astfel la scaderea incidentei acestora.

Masurile de preventie a infectiilor pornesc de la respectarea cu strictete a igienei mainilor si pana la aplicarea corecta a procedurilor de dezinfectie a suprafetelor.

MedAZ pune la dispozitia clientilor o serie de dezinfectanti medicali care acopera o gama larga de nevoi, de la cabinete medicale si stomatologice pana la spitale.

Un alt segment unde dezinfectantii medicali pot fi utili sunt si spatiile de servicii cum sunt coafoare, frizerii, saloane de infrumusetare, gradinite, clinici de recuperare sau camine pentru batrani.

Leave a Reply