Gasesti orice asigurare ai nevoie la Fly Insurance

Avand in vedere ca trecem prin niste timpuri relativ instabile din punct de vedere social si economic, fiecare mica intreprindere are nevoie de o protectie. Pot sa apara pierderi financiare subite din cauza distrugerii sau deteriorarii marfurilor produse, a cladirii in care se desfasoara activitatea, a echipamentului folosit, toate acestea putand duce in timp la intreruperea activitatii pe perioade lungi de timp sau pot duce chiar la faliment. Ca sa eviti toate acestea poti opta pentru asigurari firme de orice gen, asiguratorii avand diferite planuri de asigurare ce includ clauze specifice pentru fiecare bransa.

In functie de tipul de activitate pe care o firma il desfasoara, proprietarii de IMM pot opta pentru o asigurare completa ce acopera toate riscurile sau doar cateva tipuri de asigurare, toate acestea depinzand de riscurile specifice domeniului de activitate.

Ca toate acestea sa se desfasoara cat mai usor, iti vine in ajutor, FlyInsurance, brokerul tau care iti poate propune cea mai avantajoasa asigurare pentru IMM-ul tau. Asadar, aplica acum pentru polite IMM-uri aici. Sfatul consultantilor de la FlyInsurance este ca pentru nici o firma nu trebuie sa lipseasca asigurarea pentru cladirea si bunurile necesare productiei. In situatia in care are loc un eveniment nefericit care duce pana la distrugerea cladirii si a bunurilor, total sau partial, costurile de relocare, reparatie si inlocuire a bunurilor distruse, precum si perioada in care nu exista continutate in productie, deci, nu exista profit, toate acestea pot duce la falimentarea firmei. Mai mult decat atat, este recomandata si asigurarea pentru pierderea profitului. Ca urmare, in cazul in care se va produce un eveniment asigurat, proprietarul firmei va fi despagubit pentru pierderile materiale, dar si pentru perioada de inactivitate.

Pentru ca stim ca nici o afacere nu este ferita de pericole, indiferent ca este vorba despre productie sau comert, la FlyInsurance vei gasi solutii complexe pentru IMM-uri prin care acestea sa fie asigurate. Asigurarea afacerilor mici si mijlocii este flexibila si se va putea optimiza in functie de specificul, nevoile si valorile fiecarui business in parte. Asiguratul poate fi orice persoana juridica care detine cladiri, terenuri sau spatii cu destinatii diverse cum ar fi birouri, magazine, restaurante, depozite de marfuri, ateliere, productie, teatre, cinematografe, cluburi, muzee, expozitii.

In functie de specificul activitatii companiei dumneavoastra, puteti solicita broker-ului FlyInsurance sa configureze o oferta care sa corespunda necesitatilor dumneavoastra. Cu ajutorul experientei acumulate de-a lungul anilor, broker-ul va va optimiza costurile fara a va afecta in vreun fel calitatea serviciilor oferite.

In concluzie, recomandarea noastra este sa colaborati doar cu profesionisti, doar cu cei care pe primul loc pun bunastarea afacerii dumneavoastra.

Leave a Reply