Ai toate motivele pentru care sa cumperi o camera de bord

Cu siguranta, fiecare sofer stie ca pericolele pot pandi la fiecare drum parcurs cu masina, motiv pentru care este bine sa luam masuri de siguranta in acest sens. O camera video auto este foarte populara in ziua de azi inclusiv in Romania intrucat tot mai multi soferi au constientizat care sunt beneficiile aduse. Mai multa siguranta inseamna si mai putine griji, astfel ca iUni reprezinta locul ideal catre care ne putem orienta in asemenea cazuri, gama fiind suficient de diversificata aici.

Functiile de care sa tii cont

Exista mai multe functii pe care trebuie sa le indeplineasca o camera auto insa de departe cea mai importanta este aceea de a monitoriza traficul. Totusi, unele modele pot efectua si fotografii la cea mai buna rezolutie, care sa permita distingerea tuturor detaliilor. In acelasi timp, conteaza si unghiul de filmare, care cu cat este mai larg, cu atat mai bine, insa anumite modele dispun si de un senzor de miscare care presupune ca inregistrarea sa porneasca automat atunci cand este detectata o miscare. Datorita unui asemenea senzor nu se mai consuma bateria dispozitivului si nici cea a autoturismului, iar atat timp cat cele doua device-uri sunt conectate intre ele, autonomia este nelimitata. Asadar, o camera video auto e foarte folositoare, iar acestea au avantajul ca inregistrarile sunt salvate intr-un folder separat si vor putea fi urmarite mai tarziu oricand se doreste de pe orice gadget, telefon, tablet, laptop si nu numai.

Le folosesti cu usurinta

Mai mult, jucandu-te cu o astfel de camera vei descoperi faptul ca aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit, iar toate functiile pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet. Important este si faptul ca interfata este intuitiva, iar cine nu se pricepe, cu siguranta, se va descurca de minune.

Variante petnru toate nevoile

Bineinteles, performantele difera de la un model la altul si toate gadgeturile dispun de o baterie proprie. In acelasi timp si capacitatea memoriei difera de la un caz la altul, dar aceasta se poate suplimenta prin intermediul unui card microSD atunci cand se permite, fie filmarile pot fi salvate in cloud.

Incearca aici

Cu alte cuvinte, merita sa accesezi chiar acum magazinul online iUni, unde te asteapta tot felul de optiuni, iar aici ai garantia ca dai peste varianta care te multumeste din toate punctele de vedere. Economisesti mult timp in conditiile in care produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta si nu mai trebuie sa te ratacesti printre rafturile magazinelor. Totodata, la iUni ai si avantajul ca poti merge in showroom-ul din capitala unde poti sa testezi fiecare produs in parte inainte de achizitie pentru a avea garantia ca ai luat cea mai inspirata decizie.

Leave a Reply