Nu e dificil sa iti deschizi propria agentie de turism

Oricine se foloseste de internet in ziua de azi atunci cand isi organizeaza vacanta, astfel ca agentiile s-au vazut a fi nevoite sa se adapteze la obiceurile consumatorilor de astazi, iar prezenta online joaca un rol esential in acest sens. Totusi, toti cei din domeniu merita sa afle mai multe detalii de integrare api tour operatori si alte servicii oferite de catre cei de la Quick Sell prin intermediul carora va fi mult mai simplu sa isi desfasoare activitatea.

Cum stii daca ti se potriveste Quick Sell? E foarte simplu. Vrei sa ai propria agentie de turism care opereaza online? Sau poate deja detii una, dar care nu da randament si nu esti multumit? Aici stii ca ai acces la eficienta maxima. Prin integrare api tour operatori vei avea acces la un motor de cautare care poate fi integrat de la mai multi furnizori, ofertele fiind actualizate in timp real, ceea ce este foarte important. In acelasi timp, se ofera posibilitatea ca rezervarile sa fi efectuate chiar si cu cateva luni inainte, ofertele fiind actualizate, din nou, in timp real.

De asemenea, ofertele sunt foarte variate, asfel ca includ tot ceea ce ar putea sa isi doreasca orice turist, o vacanta de tip charter, un sejur, circuit, fie toate rezervarile pot fi efectuate separat, incepand de la cazare si pana la bilete de avion. Bineinteles, faptul ca se ofera posibilitatea de rezervare online reprezinta un alt mare plus, intrucat pe aceasta cale opereaza cei mai multi dintre clienti. Asadar, prin intermediul serviciului de integrare api, cu siguranta, agentiile de turism vor avea ocazia de a-si creste considerabil vanzarile intrucat din start au acces la un numar mult mai mare de potentiali clienti.

Apeleaza la Quick Sell si vei avea acces la un website nou, care de altfel este si gratuit, iar acesta se poate personaliza si pune la punct in doar o saptamana. Taxa initiala de instalare este zero, dar cu toate acestea te vei bucura de suport gratuit si nelimitat, iar per total costurile pentru a pune totul la punct sunt mult mai mici. Mai mult, se plateste un abonament general pentru acest serviciu, fara a conta numarul de furnizori integrati, iar oricum lista acestora este actualizata periodic, fara costuri suplimentare.

Cu alte cuvinte, vei avea acces la un website complet nou, care este si modern si care e adaptat la nevoile actuale ale consumatorilor. Site-ul este ca un bonus, fiind gratuit, iar toate functiile urmeaza a fi integrate in cel mult 7 zile, inclusiv cele legate de marketing, atat pentru Facebook, cat si pentru Google. Pe aceasta cale va fi mult mai usor sa fie promovat propriul brand, mai ales atunci cand sunt gratuite si setarile SEO.

Leave a Reply