Poti sa pui la cale o inmormantare oriunde in capitala

Doar cine s-a mai confruntat cu moartea unei persoane apropiate stie cat de dificile sunt asemenea momente. Totodata, si mai complicata este organizarea inmormantarii in conditiile in care trebuie sa se tina cont de traditii si de procedurile legale, asa ca in astfel de cazuri mai bine ne lasam pe mainile specialistilor. La Casa Funerara Luca se poate spune ca vom avea parte de cele mai bune conditii si de mult profesionalism, iar oricine poate opta pentru servicii funerare sector 4 sau oricare altul din Bucuresti.

Din fericire, aceste servicii nu se limiteaza doar la sectorul 4 al capitalei, ci acopera toate zonele din Bucuresti, cu toate ca multe cerinte pleaca de aici. Stii ca ai parte de tot profesionalismul necesar la Casa Funerara Luca, iar experienta bogata a fost dobandita prin ani de munca, astfel ca in ziua de azi toti clientii sa fie pe deplin multumiti. Intelegere, indrumare, asistenta, e mult mai usor as organizezi o astfel de ceremonie acum din toate punctele de vedere. Trebuie sa fie respectate atat traditiile, cat si legile, iar acestea nu sunt cunoscute in special de catre cei mai tineri.

De asemenea, serviciile oferite sunt non stop, fapt ideal datorita faptului ca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte ai nevoie de ajutor, pentru ca intotdeauna vei gasi aici pe cineva care sa te indrume. E mult mai simplu si mai comod sa ne lasam pe mainile specialistilor, in special in conditiile in care acestia ofera si fel si fel de pachete catre care sa ne orientam. Cel mai popular este poate si cel mai accesibil din punct de vedere financiar, care costa numai 1000 de lei si, foarte important, suma poate fi restituita in intregime din ajutorul de inmormantare, fapt foare util pentru orice familie, Casa Funerara Luca oferind indrumarea necesara in acest sens.

Cu toate ca acesta este pachetul de baza si cel mai accesibil, cuprinde oricum tot ce e nevoie, incepand de la medicul care sa se ocupe de imbalsamare si de constatarea decesului si care va emite certificatele necesare in acest sens. Serviciile includ pregatirea decedatului, spalarea si imbracarea, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu si transportul funerar la biserica si cimitir. Bineinteles, nu lipsesc sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, setul de orare sau cel mic si cel mare.

Pachetele sunt complete, indiferent de varianta aleasa, iar foarte popular este chiar si cel mai costisitor care costa aproape 8000 de lei. Totusi, in cazul acestuia, suma restituita din ajutorul de inmormantare este ceva mai consistenta, de aproape 3000 de lei. Exista si pachete de mijloc, trebuie doar sa le alegi pe cele care se pliaza cel mai bine nevoilor tale pentru ca la Casa Funerara Luca le gasesti pe toate.

Leave a Reply