Livrarea florilor prin curierat extern vs. curieri proprii pentru flori livrare rapida

Din momentul in care am comandat flori dintr-o florarie online ne asteptam sa le avem la usa cat mai rapid. Livrarea florilor se poate face prin curierat rapid extern sau prin curierat propriu. La comanda de flori livrare curierat extern florile sunt date unei firme terte de curierat si sunt lasate la dispozitia lor pe tot parcursul livrarii. Firmele de curierat extern vin cu experienta, au flote mari, sunt rapide, au servicii de calitate in majoritatea timpului. Florariile online care vor sa aiba flori livrare rapida vor apela la ele pentru ca e mai comod si ai foarte multe variante, costurile nu sunt mari si te bucuri de livrare prompta de fiecare data.

Desigur, sunt si multe neajunsuri la livrarile prin firme externe. Masinile nu sunt dotate si nu sunt pregatite pentru a garanta siguranta florilor, manevrarea buchetelor de flori sau cutiilior, cosuletelor, vazelor nu este chiar perfecta, se mai pot deteriora florile. Firmelede curierat extern pot sa aiba program faorte incarcat si onorarea comenzilor va mai dura, se vor depasii termenii stabiliti de livrare. Cu firmele externe de curierat ai flori livrare rapida, dar clientul va trebui sa se intereseze mereu direct la firma care face livrarile si mai apoi la florarie. Deci e mai complicat cu un curierat extern.

Curieratul extern inseamna si angajament pe termen lung, stii ca depinzi de o firma si trebuie sa platesti pentru niste servicii, ai costuri in plus. Livrarea prin curierat extern, din afara florariei online, va aduce si diverse probleme de comunicare, probleme care se pot transforma si in pierderi la un moment dat.

Livrare flori Bucuresti                                                                         

O alternativa la livrarea prin curierat extern, pe care a adoptat-o si Floraria de Vis pentru comenzile de flori livrare rapida in patru ore, este livrarea prin curierat propriu. Livrarea florilor in Bucuresti este gratuita si este rapida de fiecare data, flota e suficient de mare pentru a permite livrari rapide oricand. Cu un curierat rapid ai masini speciale pentru transportul florilor, florile stau in cele mai bune conditii atunci cand sunt trimise spre destinatari. Florile vor arata foarte bine cand sunt primite, specialistii cu experienta care se ocupa de aranjamentele florale pot fi siguri ca ele nu se vor distruge pe perioada transportului.

Prin curierat propriu floraria online detine controlul total asupra procesului de livrare, clientii discuta doar cu floraria online si afla toate datele despre transport, primesc si sms de confirmare la livrare. Curierii proprii au experienta in livrarea florilor, au grija de ele si le incarca sau descarca tinand cont de fragilitatea lor.

Livrarea prin curierat propriu este si mai rapida, nu mai depinzi de firme de curierat extern, ai masinile la dispozitie oricand si te bucuri de servicii de calitate oferite clientilor florariei online. De la o florarie online care are curierat propriu stii ca vei primi in cel mai scurt timp toate florile comandate, comunici bine cu reprezentantii firmei si primesti toate explicatiile imediat ce ai nevoie de ele.

Buchete de flori

Daca vei comanda buchete de flori, buchete de trandafiri superbi pentru diverse ocazii te vei putea bucura de curieratul propriu si de servciile sale. Trandafirii sunt flori care arata foarte bine, dar au nevoie de conditii de transport speciale pentru a nu pierde din petale si a nu se deteriora cat timp sunt in livrare. Masinile speciale de la florariile online le vor asigura integritatea si vor ajunge la clienti fara probleme, vor arata la fel de bine ca atunci cand au plecat de la florarie.

Buchetele de flori, trandafiri, lalele, flori de sezon, flori din strainatate, orice comanzi online stii ca va ajunge la destinatar in patru ore sau mai putin prin curierat propriu cu servicii premium.

Leave a Reply