Dintotdeauna mi-am dorit pantofi comozi care sa arate bine

Tocurile, inalte si subtiri, nu putem trai cu ele, dar nici fara ele! Ne plac atat de mult pentru ca ne alungesc piciorul si subtiaza silueta, dar la sfarsitul zilei, ne promitem ca nu le mai purtam, cand ramanem doar cu durerea picioarelor!

Printre cele mai frumoase accesorii se numara pantofi cu toc subtire si inalt Stiletto intrucat pot fi utilizati in realizarea unor outfituri care debordeaza de stil. Cu toate acestea, ei pot fi destul de incomozi, daca nu ii alegem asa cum ar trebui. In acest sens, incaltaminte-kompass.ro ne face cateva recomandari utile, de care ar trebui sa tinem cont cand ne alegem sa purtam pantofii stiletto:

  • cand facem cumparaturi, trebuie sa alegem masura potrivita. Pantofii prea stramti ne vom strange, iar cei prea largi ne vor scapa din picior si ne vor provoca bataturi. Trebuie acordata o mare atentie la calapod astfel incat sa se potriveasca perfect, chiar daca va fi nevoie sa mergem la cumparaturi incaltate in ei.
  • un alt truc pe care il putem aplica este sa purtam pantofii prin casa, inainte de a-i purta pe strada. In acest mod, dupa cateva zile de purtare, pantofii se vor lasa si vor deveni mult mai comozi.
  • deoarece sunt foarte inalti, in pantofii stiletto picioarele ne pot aluneca. Pentru a preveni acest efect neplacut, putem opta pentru benzi speciale care se lipesc pe talpa interioara a pantofului si care ne vor asigura un plus de confort.
  • pe de alta parte, pantofii stiletto sunt un must have in garderoba oricarei femei. Arata la fel de bine cu pantaloni, dar si cu modele de rochii de seara elegante.
  • sub nici o forma nu trebuie sa purtam pantofii stiletto la evenimentele care au loc outdooar, pe iarba, pentru ca tocul foarte subtire se va scufunda in pamant, iar privelestea pe care o vor vedea ceilalti invitati nu va fi deloc una placuta.
  • este bine sa evitam sa purtam pantofii stiletto pe suprafetele din pietris sau nisip pentru ca va fi daunator atat pentru pantofi, pentru ca se pot strica, cat si pentru picioare deoarece exista riscul sa ne accidentam si sa suferim o entorsa.
  • sa alegem pantofii din piele naturala, chiar daca sunt mai scumpi. Durata de viata este mai mare fata de incaltamintea din piele sintetica sau alte tipuri de materiale, iar confortul pe care ni-l ofera este garantat.
  • daca intr-o zi iti doresti sa iesi din anonimat la birou sau la evenimentele speciale, include in tinuta o perece de pantofi stiletto rosii. Acestia pot fi pata de culoare din tinutele all black, conferind o alura indrazneata si extrem de senzuala.

Asadar, cumpara pantofi stiletto de pe incaltaminte-kompass.ro si vei avea parte de cea mai buna calitate la cel mai mic pret.

Leave a Reply