Poti sa cumperi rapid masti de aici

Una dintre cele mai bune masuri de preventie este purtarea de masti de protectie chirurgicale, deoarece acestea au rolul de a limita transmiterea unor infectii respiratorii si nu numai. Cu toate acestea, doar purtarea unei masti nu este suficienta, astfel ca este necesara si adoptarea altor masuri, printre care, masurile de respectare a normelor de igiena.

O masca chirurgicala este un instrument ce se foloseste pentru prevenirea transmiterii infectiilor. Aceasta acopera nasul si gura si are elastic care se fixeaza de urechi. Mastile chirurgicale ajuta la limitarea raspandirii germenilor.

In momentul in care cineva vorbeste, tuseste sau stranuta, in aer se vor elibera picaturi mici cu agenti patogeni care pot infecta persoanele din jur. Insa, prin purtarea unei masti se poate preveni contaminarea celorlalte persoane.

Purtarea mastii de protectie chirurgicala este recomandata persoanelor cu simptome de infectii respiratorii, persoanelor care au grija de bolnavii cu infectii respiratorii, celor care au fost in contact cu bolnavi cu alte infectii respiratorii, celor care merg in vizita in spitale sau clinici, personalului medical, personalului din industria alimentara, soferilor sau conducatorilor de mijloace de transport in comun, persoanelor care lucreaza in locuri neaerisite sau insuficient ventilate, elevilor si profesorilor.

Stim sau cel putin asa ar trebui, ca, purtarea unei masti te poate ajuta sa te protejezi de virusurile gripale A si B cele mai frecvent intalnite in cazul gripei sezoniere.

Una dintre categoriile care poarta masti chirurgicale sunt medicii. Fac acest lucru deoarece urmaresc prevenirea transmiterii virusurilor gripale in unitatile medicale. De altfel sunt recomandate anumite masuri care presupun acoperirea fetei pacientului care prezinta simptome de infectii respiratorii cu masca, izolarea pacientilor suspecti in camere speciale si purtarea de catre personalul medical a unor costume de protectie.

Personalul medical este obligat sa poarte o masca de protectie atunci cand se afla in preajma unui bolnav suspect sau confirmat de gripa. O astfel de masca este necesara atunci cand medicamentele antivirale sunt limitate sau cand vaccinul antigripal nu este disponibil, asa cum se intampla in cazul unei pandemii.

Precautiile standard impotriva infectiei trebuie mentinute atat timp cat pacientul este diagnosticat ca fiind infectios. De altfel, masurile de precautie trebuie aplicate pe perioade mai lungi de timp in functie de observatiile clinice asupra pacientilor, ca de exemplu in cazul copiilor mici sau a pacientilor cu imunitate scazuta.

Una dintre intrebari este unde putem gasi masti chirurgicale de calitate ca sa ne asigure protectia pe care ne-o dorim. O recomandare in acest sens este reprezentata de magazinul online, MedAZ, unde calitatea produselor este pe primul loc astfel incat medicii sa-si desfasoare actul medical in deplina siguranta.

MedAZ a pus la dispozitia tuturor celor care au nevoie de masti chirurgicale posibilitatea de a comanda online. Asadar, unul dintre specialistii de la medaz.ro va putea prelua si procesa comanda astfel incat livrarea sa se realizeze cat mai repede.

Leave a Reply