Aici am descoperit niste traininguri foarte utile

In ultima perioada se simte o lipsa tot mai mare in domeniul candidatilor si de aceea angajatorii investesc anual sume importante in crearea brandului de angajator, dar si in training-uri. In plus, companiile isi doresc angajati care sa fie loiali, productivi si motivati. Acestea ofera beneficii de nerefuzat si salarii pe masura pentru ca au nevoie de cei mai buni angajati care sa le vanda serviciile si produsele. Este foarte important ca business-ul sa mearga, cifrele afacerii sa creasca de la un an la altul. Pentru ca acestea sa functioneze, angajatorii trebuie sa stie ca in schimbul unei cifre de afaceri si a unui profit din ce in ce mai mare de la un an la altul, ei trebuie sa investeasca in angajati, mai exact, in dezvoltarea lor. Este important pentru companii sa inteleaga ca motorul este reprezentat de angajati.

Si ca acestia sa devina cei mai buni, cei mai antrenati sau motivati, unii dintre ei sau chiar toti au nevoie de sprijin. Sprijinul poate sa vina din partea HR si a intregii sale echipe si din partea managerilor de echipe.

Un real ajutor vine si din partea training-urilor care sunt oferite atat angajatilor noi care abia cunosc compania, mediul de lucru si sarcinile lor, dar si din partea angajatilor cu mai multa experienta in companie care doresc sa se perfectioneze. Toate acestea sunt un mijloc foarte bun de a se dezvolta, motiva si fideliza. Astfel poti retine oamenii in organizatie si poti sa le oferi confirmarea ca sunt importanti si ca munca lor este vitala pentru evolutia business-ului.

Daca esti una dintre persoanele care se ocupa de aceste training-uri sau care urmeaza sa o faca atunci iti recomandam sa citesti articolul in continuare. Vei afla de ce este important un training dezvoltare personala oferit de Brightway® angajatilor, la ce training-uri merg oamenii de cele mai multe ori, de ce este important ca acestea sa fie cat mai personalizate, chiar daca nu in intregime, dar vei descoperi si abordari noi in ce priveste pregatirea oamenilor din companie.

Daca firma in care lucrezi are planuri de dezvoltare a proiectelor noi, a noilor linii de business, atunci trebuie sa te adresezi catre un training sustinut de Brightway®.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa-ti trimiti angajatii la cursuri sau la training-uri este un angajament scazut sau o lipsa de motivatie la locul de munca. Nu in ultimul rand, trebuie sa-i trimiti pe cei in care vezi potential si crezi ca ar putea sa faca mult mai multe decat fac in momentul de fata.

In urma training-ului sustinut pe dezvoltare personala de catre Brightway® vei avea angajati mai productivi si mult mai implicati in proiecte, acestia vor ramane pentru mai mult timp in companie, clientii vor dori mai mult o colaborare cu firma ta, si nu in ultimul rand, angajatii nu vor mai pleca, ci vor migra spre alte departamente.

Leave a Reply