Bucura-te de o sedere grozava la mare

De acum ti se deschid usile catre cel mai bun loc de cazare din Constanta: Casa Hrisicos. Aici te asteapta toate facilitatile de care poti avea nevoie pentru a beneficia de o sedere confortabila. Te afli in apropierea celor mai importante puncte de interes, poti organiza intalnirile de business inclusiv in cadrul hotelului si te bucuri de un nou concept unic in Romania, acela de a controla totul direct de pe telefonul tau.

Istorie bogata

Casa Hrisicos se remarca prin istoria sa bogata, iar atat oaspetilor, cat si locuitorilor le este redata o mica parte din perioada anilor 1900. De-a lungul timpului cladirea a avut mai multe roluri, fiind initial hotel, apoi sediu de banca si dupa multi ani a redevenit unul dintre cele mai importante puncte in care sa ne putem caza in Constanta. De asemenea, poate fi considerata una dintre cele mai rezistente cladiri din piata Ovidiu, iar peretii sai puternici inca pastreaza secretele vremurilor apuse.

Un loc de cazare modern

Aici traditionalul se imbina cu modernul si astfel Casa Hrisicos este cunoscuta ca fiind unul dintre hotelurile frumoase cu capacitate redusa din Romania. Te asteapta 23 de camere chiar in centrul vechi al Constantei unde solutiile moderne din secolul XXI sunt disponibile si ofera oaspetilor conditiile ideale. Acestia au libertatea de a controla tot ce tine de sejurul lor, incepand de la rezervare si pana la check-in, alegerea camerei dorite, deschiderea usii si check-out.

Nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii

Atentia la detalii face diferenta intotdeaua, iar la Casa Hrisicos nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Ne-am asigurat ca toti oaspetii se simt bine atunci cand ajung aici si toata lumea beneficiaza de o experienta placuta.

Aproape de tot ceea ce conteaza

Casa Hrisicos te asteapta in centrul orasului, mai exact in Piata Ovidiu, langa Muzeul de Istorie si Arheologie. Te desparte doar un minut pana la Sinagoga Mare si Marea Moschee, iar daca vrei sa mergi la plaja sau in port ai nevoie de numai 10 minute. 7 minute faci si pana la cazinou si acvariu, iar atunci cand ajungi in oras in interes de afaceri trebuie sa stii ca zona de business din Constanta este foarte aproape.

Oricand aici pentru tine

Din 1901 istoria continua, iar Casa Hrisicos te asteapta in cea mai buna zona din Constanta cu conditiile ideale de sedere. Direct de pe smartphone-ul tau controlezi tot ce tine de sejur, de la rezervare, pana la check in, alegerea camerei preferate sau check out. De acum este mai simplu ca niciodata sa iti asiguri confortul deplin de fiecare data cand ajungi in orasul de la malul marii.

Leave a Reply