Pune-ti dormitorul la punct pentru a te odihni asa cum se cuvine

Calitatea somnului ne influenteaza starea pe parcursul unei zile, astfel ca este foarte important sa acordam o atentie deosebita cand ne interesam de seturi pentru dormitoare. Pentru a avea un somn de calitate este nevoie sa ne amenajam dormitorul armonios si functional. Un ambient relaxant si echilibrat se realizeaza doar cu ajutorul pieselor de mobilier potrivite, cu o repartizare corecta a luminii si cu accesorii decorative care sunt alese cu maxima atentie.

De cele mai multe ori, un dormitor se compune din pat, noptiere, comoda, dulap sau dressing pentru haine, totul, in functie de dimensiunile camerei. Astfel, unele piese pot lipsi, cum ar fi noptierele sau comoda. Pe de alta parte, daca ai spatiu poti adauga o masuta pentru machiaj sau o oglinda. Insa, dintre toate acestea, patul este cel mai important.

Asadar, alege cu atentie cadrul, somiera si salteaua. E important sa investesti in piese de calitate pentru ca ai nevoie ca acestea sa reziste mult timp si sa-ti ofere confortul de care ai nevoie in fiecare noapte. Daca ai nevoie de spatii pentru depozitare, poti opta pentru un model de pat cu lada pentru depozitare.

In functie de stilul care ti se potriveste, poti opta pentru un set de mobilier de dormitor clasic sau pentru unul modern, important este sa tii cont de faptul ca acel dormitor sa te multumeasca si pe viitor.

Indiferent de stilul pe care il vei opta este important sa respecti tematica intregii case si sa alegi o mobila pentru dormitor care sa se incadreze in context.

Avand in vedere ca dormitorul este destinat odihnei si relaxarii, este recomandat sa optezi pentru o mobila in nuante cat mai deschise, precum bej, pal, alb fildes, maro deschis.

In cazul dormitoarelor care nu dispun de prea mult spatiu, nuantele deschise sunt cele mai potrivite, ajutand la crearea impresiei de spatiu marit.

In plus, amenajarea dormitorului cu o mobila deschisa la culoare ofera senzatia de spatiu luminos, acest aspect il poti amplifica si prin folosirea unui mobilier cu oglinzi, acestea avand rolul de a propaga lumina in restul camerei.

Calitatea mobilei pentru dormitor este foarte importanta si merita sa ii acorzi o atentie deosebita pentru o astfel de achizitie, deoarece dormitorul este locul in care iti petreci majoritatea timpului. Acest loc trebuie sa iti ofere siguranta si confort, fiind nevoie ca piesele de mobilier sa fie cat mai rezistente pentru a suporta toata greutatea. 

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor acum este posibil sa fie vizualizate seturi pentru dormitoare de la Expomob chiar pe magazinul online. Cu alte cuvinte, aici vei gasi seturi pentru dormit complete. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un singur click, iar mobile ta pentru dormitor va ajunge intr-un timp foarte scurt la domiciliu tau!

Leave a Reply