Locul de cazare din Constanta in care ai parte de cele mai bune conditii

Ai nenumarate motive pentru care sa ajungi in orasul de la malul marii, iar intotdeauna ai nevoie de un loc de cazare in Constanta in care sa te simti bine. Pentru asta te poti baza pe Casa Hrisicos, un hotel cu o bogata istorie care, cu siguranta, te va cuceri instant. Vei fi intampinat de un concept unic in tara noastra, care iti permite sa controlezi orice este legat de sejurul tau direct de pe telefon.

Sunt mai multe criterii dupa care se alege un loc de cazare, iar unul dintre cele mai importante este amplasarea sa. Astfel, Casa Hrisicos este ideal pentru cei care isi doresc un loc de cazare in Constanta langa cazino. Acesta te asteapta chiar in inima orasului, in Piata Ovidiu, fiind inconjurat de multe puncte de interes. Putem aminti in acest sens de Muzeul de Istorie si Arheologie, cladire care se afla fix langa, insa la mica distanta regasim si Marea Moschee, Acvariul, zona de business din oras, dar si plaja sau portul. Daca esti interesat de cazare aproape de plaja modern din Constanta, cu siguranta, acesta este locul ideal.

In plus, te asteapta si cele mai bune conditii. Nu e usor sa gasesti un loc de cazare in Constanta de 4 stele, iar la Casa Hrisicos, cu siguranta, sunt indeplinite preferintele chiar si celor mai exigente persoane. Aici gasesti 23 de camere spatioase, frumos decorate si bine luminate, astfel incat sa ai parte de cele mai bune conditii cand te cazezi pe litoral in Constanta. Nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii, iar la Casa Hrisicos am pus accent pe calitate, astfel ca oaspetii gasesc perne cu puf, saltele ortopedice, mobila de calitate, aer conditionat cu termostat reglabil si multe altele.

Dar si cladirea in sine reprezinta o adevarata atractie pentru ca s-a impus in piata Ovidiu inca de la inaugurarea sa din urma cu mai bine de 100 de ani. Totul a inceput in anii 1900 cand Casa Hrisicos avea aceeasi functie ca astazi si reprezenta un punct foarte popular inclusiv pentru personalitatile vremii. Alexandru Vlahuta, I.L. Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea sunt doar cativa dintre cei care obisnuiau sa isi petreaca timpul aici. Intre timp cladirea a avut mai multe roluri, printre care si cel de sediu de banca, insa recent a revenit la functia sa initiala. Asadar, oricine cauta cazare in Constanta are posibilitatea de a fi intre peretii grosi ai acestei cladiri care se remarca prin arhitectura sa. Toata lumea poate lua parte la istorie care se scrie mai departe prin intermediul Casei Hrisicos, cel mai bun loc de cazare in Constanta.

Leave a Reply