Amaneteaza-ti electrocasnicele de care nu mai ai nevoie

Pentru persoanele care s-au aflat cel putin o data in situatia de a ramane fara bani, chiar si cu cateva zile inate de salariu, o solutie o reprezinta amanetul de electrocasnice. Oricine poate sa treaca prin situatii inerente, care au nevoie de o rezolvare rapida, astfel ca, Amanet Prestige va poate scoate din impas, atunci cand aveti nevoie.

La Amanet Prestige poti vinde un electrocasnic sau poti imprumuta suma de bani de care ai nevoie, lasand garantie obiectul respectiv si recuperandu-l, dupa returnarea banilor.

Procedurile de amanetare la Prestige au fost simplificate astfel incat sa se poata derula mai repede decat in cazul unui credit bancar. Mai mult decat atat, pentru ca stim cat de urgenta este suma de bani, Amanet Prestige iti garanteaza obtinerea sumei de bani, pe loc. Obiectul pe care il lasam garantie trebuie sa aiba cel putin aceeasi valoare ca suma de care ai nevoie, astfel ca el va fi evaluat de catre unul din reprezentantii casei de amanet Prestige.

Ulterior, se va incheia un contract, pe o perioada de 30 de zile, iar suma solicitata trebuie returnata la termenul stabilit, achitand si un comision. Daca nu mai poti da banii inapoi nu este nici o problema pentru Amanet Prestige, deoarece, obiectul care a fost lasat garantie va putea ramane in proprietatea casei de amanet si astfel, putem considera ca l-am vandut.

In cazul in care nu vrei sa vinzi electrocasnicul la amanet, atunci se poate prelungi contractul cu o alta perioada de 30 zile, dar va fi necesar sa achiti comisionul aferent perioadei.

Avand in vedere ca traim intr-o era a tehnologiei, putem apela cu toata increderea la Amanet Prestige pentru a amaneta sau vinde un produs. Cu banii obtinuti ne putem achita datoriile sau putem alege sa ne achizitionam alte produse, noi si performante, cu care sa ne satisfacem necesitatile. La Amanet Prestige din Bucuresti va fi intotdeauna un reprezentant interesat sa te ajute sa iesi din impasul financiar sau sa iti propuna o suma de bani corecta in urma evaluarii pentru bunul pe care vrei sa-l vinzi.

Cu alte cuvinte, atunci cand te afli intr-un impas financiar poti face rost de bani cu amanetul de electrocasnice la Prestige.

Poate ca familia, rudele sau prietenii nu au cum sa te ajute cu suma de bani de care ai nevoie, astfel ca, Prestige va fi acolo gata sa te ajute oricand ai nevoie.

In final, daca ai nevoie cat mai repede de o suma de bani sau vrei sa vinzi electrocasnice la amanet, vino la Prestige, amanetul tau din Bucuresti, care iti va oferi o evaluare corecta si transparenta pe tot parcursul desfasurarii colaborarii. Unul dintre reprezentantii de aici iti va da cele mai bune sfaturi cu ajutorul carora vei putea iesi din impasul financiar sau vei putea cumpara ultimele modele de electrocasnice aparute pe piata.

Leave a Reply