Orice cabinet medical se poate dota prin intermediul produselor disponibile aici

Oferirea serviciilor medicale de calitate necesita un mobilier medical care sa corespunda nevoilor pacientilor dar care sa permita si efectuarea manevrelor medicale specifice cu usurinta pentru cadrele medicale, astfel ca un rol important il are alegerea tipului de canapea de consultatii potrivita.

Canapeaua pentru consultatii trebuie sa se regaseasca in toate cabintele medicale indiferent de specializarea acestora.

In momentul in care trebuie sa achizitionam o canapea de consultatii este recomandat la sfatul specialistilor de la MLM Medical sa tinem cont de cateva aspecte.

In primul rand, canapeaua pentru consultatii medicale trebuie sa corespunda cu specificul cabinetului. Astfel, un cabinet de pediatrie trebuie sa aiba in dotare canapea pentru consultatii medicale de dimensiuni mai mici, si care sa fie personalizate astfel incat sa-i atraga pe cei mici. Pe de alta parte, un cabinet de ginecologie trebuie sa aiba o canapea de consultatii special conceputa astfel incat pacientele sa-si pozitioneze corect picioarele.

In medicina exista si alte specialitati medicale care vor necesita canapele pentru consultatii cu accesorii, sertare, rafturi, suporturi sau grilaje. Acestea se potrivesc pentru tipurile de specialitati medicale unde trebuie depozitate obiecte sau instrumentar medical care se va folosi in timpul examinarii sau al efectuarii tratamentului.

Totodata trebuie sa tinem cont de faptul ca pacientii sunt diferiti, au dimensiuni si forme diferite ale corpului sau nevoi speciale. De asemenea, pacientii pot prezenta diferite afectiuni astfel ca modul in care se efectueaza examinarea difera. Sunt situatii in care medicul care examineaza pacientul trebuie sa fie asezat pe un scaun. Un alt factor important de care trebuie sa tinem cont in alegerea mesei de consultatii este greutatea maxima admisa, avand in vedere ca mai mult ca sigur ca vor fi examinati si pacienti supraponderali.

Trebuie sa tinem cont si de modalitatile de ajustare ale mesei medicale. Reglarea acesteia se poate face fie mecanic, fie cu ajutorul unui motor electric. Pentru a fi mai usor este de preferat sa putem regla cu usurinta si repede masa medicala, in functie de inaltimea pacientului.

Aici exista o gama diversa de canapele pentru consultatii astfel incat fiecare client sa poata alege cu usurinta masa medicala de care are nevoie. Aici se vor gasi canapele pentru consultatii care au o tapiterie ce poate fi dezinfectata cu usurinta, durabila si confortabila pentru pacienti.

Deoarece MLM Medical pune accent pe calitate, materialele canapelelor pentru consultatii sunt durabile si in acelasi timp, usoare.

In concluzie, atunci cand vrei sa achizitionezi o canapea pentru consultatii medicale trebuie sa tii cont de marimea salii de consultatie si de locul in care vrei sa amplasezi canapeaua de consultatie. Mesele de examinare se gasesc sub diferite dimensiuni, astfel ca trebuie sa acorzi o atentie maxima tuturor aspectelor astfel incat sa alegi canapeaua de examinare potrivita pentru cabinetul tau.

Leave a Reply