Consiliere pentru parinti cu Vasile Cristina

Daca te simti epuizat in postura de parinte si total lipsit de idei atunci cand vine vorba de imbunatatirea relatiei pe care o ai cu copilul tau, poate ca ai nevoie de consiliere pentru parinti. Life coach-ul si consilierul Vasile Cristina are o experienta vasta in acest domeniu, astfel ca cu siguranta iti va da o perspectiva noua pentru care merita sa apelezi la serviciile ei.

Consilierea parintilor este o practica la care mai multe familii au apelat de curand, acestea fiind mai deschise catre opinia unui strain. Progresul, care are loc si din punct de vedere sociologic, a facut posibila aceasta deschidere si acceptare a ideii de a vorbi cu un strain despre problemele familiale. Prin urmare, astazi exista o atitudine pozitiva fata de sedintele de consiliere pentru parinti efectuate cu specialisti care au studiat comportamentul copiilor si al parintilor in aceasta relatie care poate ca este cea mai importanta din vietile tuturor.

Un consilier bun, in cadrul unui curs pentru parinti sau a unei sedinte private poate sa va aduca argumente cu privire la reactiile voastre, a adultilor, si ale copiilor vostri, explicandu-va de ce acestea exista, ce le starneste si cum le puteti gestiona sau evita in functie de caz.

Exista numeroase oportunitati in acest domeniu, fie apelezi la o sedinta privata cu un psihoteraput sau life coach, precum doamna Vasile Cristina, fie la un workshop pentru parinti prin intermediul caruia veti beneficia de consiliere pentru parinti in grupuri mai mari. In prima varianta veti avea nevoie de o planificare pentru consiliere pentru parinti care sa se desfasoare de-a lungul unei perioade mai mare de timp. In privinta intervalului orar nu trebuie sa va nelinistiti intrucat in cazul consilierei Vasile Cristina programul dansei este flexibil.

In functie de fiecare caz in parte trebuie vazut daca sunt mai apropriate sedintele private sau workshopurile in grup. De obicei, acolo unde sunt situatii de criza si tensiune mare, in special intre parinti, dar si intre acestia si copii, sunt mai adecvate sedintele private intrucat este clar ca parintii au nevoie de a se ocupa de ei mai intai si apoi de mediul din caminul lor.

Prin urmare, adultii vor sapa cat este necesar ajutati de Vasile Cristina pentru a aduce la suprafata eventuale frici, anxietati, traume sau orice se gaseste pentru a discuta, accepta si vindeca. Doi parinti sanatosi din toate punctele de vedere pun baza unui mediu echilibrat si propice pentru cresterea copiilor lor.

Nu ezitati si apelati sa serviciile de consiliere pentru parinti de la Vasile Cristina pentru a detensiona atmosfera din casa si pentru a trai vieti cat mai senine in vremurile acestea imprevizibile.

Leave a Reply