Cine te ajuta cu cele mai bune polite de asigurare

Calatoresti des si vrei sa te stii la adapost? Atunci asigurarea medicala de calatorie te va proteja financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii. Costurile medicale aferente imbolnavirii sau ale unui accident pot fi mari in strainatate. De aceea, daca vei incheia o polita de asigurare medicala de calatorie vei scapa de grija acestor costuri neprevazute care pot fi exorbitante.

Chiar daca suntem posesori ai Cardului European de Sanatate, asigurarea medicala de calatorie ne va fi utila si pe teritoriul Uniunii Europene deoarece, in lipsa ei vom putea beneficia de tratament medical decat in spitalele de stat. Pe de alta parte, in majoritatea zonelor turistice se afla cu precadere spitale private sau clinici, unde va fi necesar sa achitam tratamentul in lipsa unei asigurari medicale de calatorie.

Pentru a incheia o astfel de polita de asigurare este de preferat sa apelam la un broker de asigurari de calatorie care ne va putea oferi o polita care sa corespunda nevoilor noastre. Prin incheierea unei polite de asigurari de calatorie, riscuri precum cheltuielile medicale generate de o urgenta medicala vor fi acoperite. Aici discutam despre tratamentul ambulatoriu, transportul cu ambulanta, transferul la o clinica de specialitate la solicitarea medicului, spitalizare, interventii chirurgicale, proceduri de diagnosticare, medicamente, consumabile medicale, tratament stomatologic de urgenta pentru calmarea durerilor acute, un puseu acut al unei afectiuni preexistente sau boli cronice. Toate acestea vor fi asigurate in limita a 1000 de EUR.

Daca din nefericire va fi cazul de repatriere a decedatului, cheltuielile vor fi suportate de polita de asigurare medicala de calatorie in limita a 10.000 de EUR. De altfel, vor fi acoperite cheltuieli de repatriere a asiguratului ca urmare a unei urgente medicale in limita a 10.000 de EUR.

Pe langa toate acestea, consultantii de la TCV ne pot sfatui sa acoperim si alte nevoi optionale precum asigurarea de accidente, a bagajelor in caz de distrugere, deteriorare sau disparitie. Putem adauga asigurarea de raspundere civila fata de terti in cazul producerii unor prejudicii corporale sau materiale provocate de terte persoane.

Pentru a putea incheia simplu si rapid o astfel de polita la TCV ne putem folosi de calculatorul online pus la dispozitie pe platforma brokerului de asigurari. Este important sa completam corect toate datele solicitate pentru a putea afla pe loc pretul unei polite de asigurare medicala de calatorie. E important sa intelegem ca pretul unei astfel de polite variaza in functie de riscurile acoperite si de valoarea de despagubire.

Calculatorul online este cea mai simpla metoda pusa la dispozitie de TCV prin care toti clienti pot afla optiunile disponibile si pot incheia o polita de asigurare medicala de calatorie. In plus, unul dintre consultatii TCV este disponibil oricand pentru a raspunde la toate intrebarile si nelamuririle tale.

Leave a Reply