Organizeaza mai usor o inmormantare

Viata noastra poate fi plina de obstacole si putem avea parte de nenumarate momente grele cu care sa ne confruntam. Totusi, parca nimic nu se compara cu pierderea unei persoane dragi, mai ales in cazul celor care nu s-au mai confruntat niciodata cu asta. Din acest motiv este bine sa avem aproape pe cei care se pricep cu adevarat si care cunosc pasii ce trebuie pusi in practica. Poti afla mai multe despre imbalsamarea persoanelor decedate la In Memoriam si afli toate detaliile despre ceremonia de inmormantare.

Putini stiu ca procedura de imbalsamare si cosmetizare a unei persoane decedate se mai numeste si tanatopraxie, iar aceasta este foarte complexa, fiind considerata chiar o combinatie intre stiinta si arta. Procedura este necesara pentru a incetini procesul de degradare al corpului si pentru a pastra pentru cat mai mult timp infatisarea decedatului. Aceasta tehnica este folosita in ritualurile de inmormantare de peste 6 milenii si de atunci si pana acum nu s-au facut mari schimbari.

Pentru a conserva corpul pe perioada necesara ceremoniei de inmormantare se foloseste o metoda artificiala care presupune injectarea cu substante fluide care actioneaza pentru a impiedica descompunerea. Efectele dureaza 7 zile sau chiar mai mult, fapt care difera in functie de procedura aleasa, iar totul poate fi pus in practica doar de catre o persoana calificata si care dispune de o bogata experienta in domeniu. Alte persoane nu au de unde sa cunoasca procedurile si nici nu pot opera legal.

Toate procedurile necesare sunt puse in practica doar dupa eliberarea certificatului care constata decesul, iar mai apoi se elibereaza certificatul de imbalsamare care este necesar pentru a putea transporta si depozita persoana decedata. Imbalsamarea si cosmetizarea sunt obligatorii din punct de vedere legal, iar in lipsa acestora persoanele decedate nu pot fi depuse la capela ori in biserica.

InMemoriam ofera servicii complete in acest sens si pot fi achizitionate atat separat, cat si impreuna cu diferite alte servicii. Totul se pune in practica in cele mai bune conditii, ceea ce este absolut necesar si, cu siguranta, orice familie isi doreste asta.

Mai mult, serviciile sunt disponibile non stop, ceea ce presupune ca oricine le poate solicita la orice din zi sau din noapte. Alege sa colaborezi cu cei mai buni din domeniu si vei avea doar de castigat.

Costurile implicate sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa plateasca o mica avere. Apeleaza chiar acum la InMemoriam pentru a vedea care sunt preturile si sa vezi cat costa sa beneficiezi de servicii de inalta calitate care iti vin in ajutor in unele din cele mai dificile momente din viata ta.

Leave a Reply