Brandul Nanana aduce un element nou în personalizarea textilelor

Din dorința de a putea oferi sprijin micilor creatori de artă independenți spre a ajunge mai ușor să ia contact cu persoane dornice să le cumpere munca, am pus bazele unei platforme online, Nanana, care sa funcționeze ca o expoziție online, unde aceștia să își poată expune operele, iar clienții ce ajung pe site-ul nostru, să poată naviga printre acestea și să achiziționeze produse unice cu imprimeuri ce redau întocmai opera realizată tocmai de un artist devotat și pasionat, dornic să își transforme talentul într-o mică afacere.

Hanorac Unisex Drummer 
						Black

Un magazin online inedit

Brandul Nanana se bucură în prezent de peste 20 de ani de experiență pe piața produselor promoționale personalizabile și, în tot acest timp, se poate spune că ți-a conturat o notorietate și o reputație bine definită, atât în rândul artiștilor cu care au ales să colaboreze, cât și a mulțimii de clienți mulțumiți care revin întotdeauna din dorința de a deține cât mai multe piese originale, create de artiști adevărați, pe care, de ce nu, să le poată și transforma in cadouri deosebite pentru cei dragi. Sunt disponibile atât modele în stiluri clasice, minimaliste, cât și modele mai abstracte, sau cu inspirații din natura, muzică, film, teatru sau sport, sau orice alt domeniu care fascinează la nivel larg.

Felul în care această platformă funcționează se detașează de ceea ce era considerat obișnuit până la momentul lansării, dat fiind faptul că se bazează exclusiv pe suportul tinerilor artiști. Mai exact, un obiectiv al platformei este de a ajuta artiștii individuali spre a-și pune bazele unei mici afaceri online prin prisma pasiunii și talentului lor. Așadar, exista opțiunea ca aceștia să își creeze în mod gratuit un magazin online pe platformă, unde să-și poată expune și, ulterior, vinde lucrările. în acest mod, capătă vizibilitate, pe de o parte, dar sunt și scutiși de responsabilitățile și costurile enorme pe care le-ar presupune deschiderea unei afaceri pe cont propriu. Singura responsabilitate pe care aceștia o au după deschiderea magazinului,  este de a crea cât mai mult conținut original și atractiv pe care să îl poată vinde. Detalii ce privesc aprovizionarea, confecționarea produselor vestimentare, imprimarea, împachetarea și livrarea coletelor revin în integralitate brandului central Nanana.

Producție bazată pe grija pentru mediul înconjurător

Ne desfășurăm întreagă activitate ghidându-ne după principii stricte de protejare a mediului înconjurător, utilizând doar materiale naturale precum bumbac organic 100%, amestecuri de bumbac sau materiale reciclate și substanțe care să nu aibă un impact nociv asupra acestuia. Sustenabilitatea și responsabilitatea socială au fost recunoscute și răsplătite prin numeroase certificări oferite de organizații independente prestigioase, fapt care atestă că brandul nostru este unul ce are impact pozitiv asupra a tot ce ne înconjoară.

Leave a Reply