AutoCobălcescu

Auto Cobălcescu este una dintre cele mai renumite reprezentanțe auto din Romania, care are sub egida sa mărci de top și deține în același timp un portofoliu generos de mărci auto de pe piață. Astfel că, pune la dispoziția publicului larg cinci brand-uri foarte apreciate și cerute tot mai mult de-a lungul anilor din domeniul auto, și anume: Dacia, Renault, Nissan, MINI și BMW. Fiecare dintre acestea are o istorie foarte bine înrădăcinată și, de asemenea, propune o serie de atribute specifice, care contribuie la conturarea unei imagini unice pe piață.

JUKE

Prezența sa pe locurile fruntașe în preferințele iubitorilor de mașini se datorează serviciilor de primă clasă oferite, prețurilor concurențiale, dar mai ales clienților mulțumiți care revin cu mare încredere și fac la rândul lor recomandări pozitive către alți potențiali clienți. Astfel, cei ce interacționează cu brandul nostru s-au concretizat într-o adevărată familie a celor pasionați de automobile de calitate, care înglobează sub aceeași caroserie, atât aspectul inegalabil, cât și puterea și rezistența inegalabilă de care dau dovadă pe șosele.

Din dorința de a avea grijă nu doar de siguranța, ci și de resursele financiare și de timp ale clienților lor, au implementat în aceeași locație unde se regăsește reprezentanța și  ateliere care să ofere toate serviciile de care ar putea avea nevoie. Astfel că, pe paliere diferite ale aceleiași clădiri, clienții pot beneficia și de servicii de mecanică, caroserie, ITP și nu numai.

Așadar, fie că este necesar să se efectueze servicii de revizie tehnică și electrică, de diagnoză, geometrie, caroserie și multe alte operațiuni tehnice acestea vor putea fi realizate toate într-un atelier de mecanică special amenajat și întregul proces va fi în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor, de către un personal calificat cu vastă experiență în spate, ce utilizează cele mai noi și inovatoare tehnologii și echipamente, în scopul de a putea oferi soluții la orice tip de problemă în timp util.

De asemenea, pot fi solicitate și o serie de certificări și teste, cum ar fi inspecția tehnică periodică, astfel încât să se asigure faptul că automobilul îndeplinește toate criteriile tehnice prevăzute de lege. Această inspecție presupune verificarea nivelului de poluare, a siguranței rutiere și a categoriei de folosință a autoturismului. Pentru a putea procura această certificare este necesară realizarea unui portofoliu de documente ce ar trebui să conțină: cartea identitate, sau pașaport pentru persoanele de altă naționalitate; certificatul de înmatriculare al autovehiculului; carte de identitate a autovehiculului în original, iar pentru cele achiziționate în leasing, o copie semnată și ștampilată de către compania de leasing și asigurarea RCA, actualizată.

Leave a Reply