Cumpara lenjerii de pat la oferta

Vrei sa iti innoiesti dormitorul? Atunci merita sa alegi lenjerii de pat de cea mai buna calitate, insa cel mai probabil nu vei fi dispus sa aloci cine stie ce buget in acest sens. Dar nici nu este nevoie pentru ca la Talis gasesti lenjerii de pat 1+1 gratis si merita sa profiti de pe urma acestei oferte.

Cu totii stim ce rol important au lenjeriile de pat in dormitorul nostru, motiv pentru care trebuie sa le alegem intotdeauna pe cele mai calitative. Astfel, daca apelam la magazinul online Talis nu numai ca ne bucuram de produse de calitate, confectionate din cele mai bune materiale, ci si de preturi accesibile pentru toate buzunarele sau de oferte imbatabile.

Cele mai mici preturi

Oricine isi permite innoirea dormitorului cu lenjeriile de la Talis pentru ca tarifele sunt foarte prietenoase si cu totii putem profita de promotia 1+1 gratis pentru care platim pretul unei singure lenjerii, insa primim doua. De asemenea, se asigura si livrare gratuita prin curier oriunde in tara la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei.

Toate tipurile

Gama este suficient de variata pentru a indeplini preferintele impuse chiar si de cele mai pretentioase persoane. Astfel, la Talis se gasesc lenjerii din bumbac 100%, satinate, din colectia Cocolino, Elegant, de lux si nu numai, iar pentru fiecare dintre acestea sunt disponibile nenumarate modele, de la cele mai simple, pana la cele cu imprimeuri care mai de care mai distractive.

Calitate

Un alt avantaj esential e reprezentat de faptul ca toate produsele sunt confectionate doar din materiale de calitate, astfel ca asigura cele mai bune conditii si o odihna corespunzatoare. In plus, acestea se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, asigurand o lunga durata de viata, iar intretinerea e foarte simpla.

Intretinere simpla

Pentru a prelungi durata de viata a lenjeriilor de la Talis regulile sunt foarte simple, iar acestea incep prin evitarea substantelor de inalbire si a detergentilor de o proasta calitate ce pot ataca fibrele, setarea masinii de spalat la cel mult 40 de grade si folosirea fierului de calcat la maxim 120 de grade pentru ca imprimeurile sa nu se deterioreze.

Leave a Reply