Antalya – locația pentru vacanțele perfecte în anul 2021

Plaje superbe, obiective turistice din cele mai impresionante și feluri de mâncare tradiționale pe care le vei îndrăgi din prima secundă. Astfel poate fi rezumată o vacanță în Antalya. Una dintre cele mai fascinante și mai superbe locații din această zonă este câștigătoare la toate capitolele și reușește să adune anual sute de mii de turiști care vor să afle mai multe despre cultura și civilizația turcească. Alege să petreci zilele de vacanță în Antalya cu ajutorul celor de la fabricadevacante.ro. 

Plaja Konyaalti 

Dacă ai ajuns în Antalya și nu ai vizitat încă Plaja Konyaalti acum este momentul să o faci. Aceasta este perfectă pentru serile în care vrei să te relaxezi și să te bucuri de briza mării și de peisajul fantastic pe care îl ai în față. De cele mai multe ori, această zonă este cunoscută și apreciată de turiști pentru multitudinea de activități pe care le vei putea face aici. De la activități precum plimbările agale pe plaja liniștită, la statul efectiv în bătaia razelor de soare toate acestea pot fi făcute aici fără foarte mult efort.  De asemenea, dat fiind faptul că zona este una atât de frecventată de turiști a transformat-o de-a lungul timpului în locul perfect în care aceștia pot gusta unele dintre cele mai bune și mai delicioase preparate tradiționale. De asemenea, vei avea ocazia să te bucuri și de o priveliște oferită de Munții Munții Beydaglarcare în mod clar te va lăsa fără cuvinte. 

Termessos 

Este greu de descris în cuvinte felul prin care Termessos reușește să redea cu exactitate atmosfera trecutului într-o formă atât de pură și lipsită de artificii. Construită strategic la 1000 de metri înălțime, undeva prin secolul al IV-lea. Această cetate reușește să cucerească fiecare persoană care i-a trecut pragul prin starea de spirit care te cuprinde fără să vrei cât timp stai aici. Vei putea admira o serie de edificii superbe care datează încă din perioada romană printre care și o piață, un teatru, un odeon și chiar un mausoleu care stau dovadă măreției unei civilizații atât de puternice. De asemenea, o bună parte de aspectul măreț al acestei locații este oferit de felul în care acesta a rezistat de-al lungul timpul numeroaselor atacuri care l-au avut ca țintă. 

Moscheea lui Pașa Camii sau Murad Pasha

Construită într-un mod foarte neobișnuit pentru felul în care sunt de cele mai multe ori construite moscheele turcești, aceasta datează încă din anul 1570 și este și în ziua de astăzi un simbol al civilizației și culturii acestei țări. Cu o arhitectură cel puțin interesantă având o singură cupolă care se sprijină pe un cadru cu 10 colțuri, această moschee mai este impresionantă și prin interiorul decorat într-un mod absolut fantastic. 

Leave a Reply