Maricon, magazinul care te ajuta cu tot ce ai nevoie in materie de instalatii

Magazinul tau preferat de instalatii, Maricon, te surprinde acum cu cele mai bune oferte din Romania. Poti sa iti cumperi ceea ce ai nevoie pentru amenajarea unui confort optim la tine acasa, cu un pret mult mai avantajos decat al concurentei. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul nostru, maricon.ro, si sa iti comanzi produsele de care ai nevoie. De mai bine de 25 de ani, am patruns pe aceasta piata a instalatiilor si va oferim produse de calitate. Astazi vom afla mai multe despre posibilitatea de a obtine caldura prin pardoseala, folosind instalatie de buna calitate de la Maricon. Prin urmare, instalarea incalzirii prin pardoseala nu trebuie sa fie costisitoare, uneori este suficienta o interventie minima, ceea ce face ca unele costur sa fie perfect rezonabile. De asemenea, exista trei moduri de a instala incalzirea prin pardoseala.

Cand nu exista inca sapa de finisare, de exemplu pentru o constructie noua, este evident sa instalati incalzirea prin pardoseala in sapa. Constructia solului ramane apoi minima, iar puterea termica este in general foarte buna. In cazul unei sape existente cu o grosime suficienta, se alege adesea incorporarea conductelor in solul existent prin frezare. Merge foarte repede, ceea ce mentine costurile mici.

  1. Incalzirea prin pardoseala in sapa

Aceasta metoda este cea mai potrivita atunci cand o sapa nu a fost inca pusa. In primul rand, este asezat un strat de izolatie, astfel incat sa scada cat mai putin caldura posibil prin fundul tevilor. Se pot utiliza placi izolatoare din spuma sintetica, iar tevile de incalzire sunt apoi atasate la materialul izolant folosind cleme speciale de fixare.

2. Incalzirea prin pardoseala instalata prin frezare

Pentru operatia de frezare, se foloseste o masina speciala de frezat pentru pamant, cu care santurile cu o adancime de aproximativ 17 mm sunt frezate in sapa. In aceasta, conductele pentru incalzirea prin pardoseala sunt apoi asezate. Deoarece conductele de plastic se potrivesc exact in transee, ele raman perfect fixate. Dupa conectarea conductelor la unitatea de distributie, sistemul este testat si sapa poate fi nivelata cu atentie din nou. Instalarea incalzirii prin pardoseala prin frezare este o metoda populara care se aplica adesea in casele in care exista deja o sapa.

3. Incalzirea prin pardoseala instalata prin frezare

Prin acest proces, incalzirea prin pardoseala vine deasupra sapei. Uneori nu exista cu adevarat alta optiune,de exemplu, in cazul unei podele din lemn) sau se dovedeste a fi mai ieftin sa recurgi la un astfel de sistem de constructie.

Pentru orice tip de instalatie ati opta, trebuie sa stiti ca la Maricon gasiti tot ceea ce aveti nevoie pentru a beneficia de un sistem de incalzire bine pus la punct.

Leave a Reply