Sky Angels – o nouă șansă la o viață normală pentru persoanele cu Alzheimer

Decizia de a plasa un părinte în vârstă într-un azil de bătrâni pentru persoane cu Alzheimer  este o decizie dificilă de luat. Cel mai adesea, acesta este un pas inevitabil, dar care este extrem de greu de luat. Poate că multe persoane nu sunt de acord cu această decizie, însă ea este cumva de neocolit. Poate fi luată și atunci când îngrijitorul familiei devine epuizat și nu mai are puterea să aibă grijă de persoana dragă acasă. Prin urmare, a alege un azil de bătrâni cu Alzheimer, în această situație rămâne, cea mai bună opțiune. În plus, nimeni nu se poate îngriji mai bine de un vârstnic cu astfel de probleme, așa cum o poate face personalul specializat din cămine.

Pentru o persoană care se ocupă de îngrijirea unui vârstnic cu astfel de probleme este o muncă extrem de solicitantă. Practic, aveți datoria de a vă ocupa de tot ce înseamnă vizite la medic, spital, gestionarea procedurilor administrative și are grijă ca persoana în cauză să fie într-o stare psihică bună, controlându-i ieșirile nervoase, dacă acestea apar. Astfel, este o muncă asiduă, iar  aceasta este viața zilnică dificilă a milioane de oameni care își iau în serios rolul de a îngriji și sprijini un pacient cu Alzheimer în cercul familial în fiecare zi.

Odată ce ați ajuns la noi, veți vedea că vă așteaptă o multitudine de servicii și activități care au menirea de a vă ajuta să vă integrați în acest loc liniștit și să vă mențineți o stare generală optimă. După cum puteți vedea, lista de servicii este cât se poate de complexă. În ceea ce privește dotările de care dispunem, veți vedea noi, într-adevăr, am investit în acest în acest loc de suflet.  Astfel, avem camere complet mobilate și dotate cu TV, internet și telefon, precum și posibilitatea de a alege dintre camere cu un singur loc sau două sau trei locuri de dormit. Mai mult, fiecare camera are vedere înspre Casa Poporului, iar în cazul în care doresc, membrii familiei pot avea acces la sistemul video pentru a putea surprinde imagini cu cei dragi. De asemenea, biblioteca noastră este dotată cu peste 1.500 volume cunoscute din literatura universală, iar în exterior avem spațiu suficient pentru plimbări în aer liber, livadă cu pomi fructiferi și grădină cu legume proprie, precum și acces gratuit la pescuit în cadrul lacului de care dispunem.

Dacă doriți să vedeți toate aceste lucruri și să stăm de vorbă cu privire la o potențială colaborare, vă așteptăm să ne sunați la numărul de telefon de pe site-ul nostru, camin-pentru-batrani.ro, iar acolo veți putea citi și vedea mai multe informații cu privire la serviciile noastre.

Leave a Reply