Asigura curatarea completa a canalizarilor cu ajutorul masinilor si instalatiilor de vidanjare de la Unilift

Curatarea canalizarilor nu a fost niciodata mai simpla. Unilift propune o serie de mecanisme special concepute, marca Rioned, prin intermediul carora sa asigurati un circuit curat si functional, chiar si acolo unde masinile de mare tonaj nu au acces. Prin optarea pentru masini si instalatii de vidanjare din oferta Unilift, aveti garantia ca veti putea realiza interventii eficiente, la costuri minime, fara a intampina limite, in orice zona in care este nevoie.

Ce sunt masinile de vidanjare?

Aceste mecanisme reprezinta echipamente de baza, complete si compacte, de dimensiuni medii, ce imbina curatarea canalizarilor cu ajutorul apei sub presiune, cu optiunea de eliminare a surplusului de deseuri. Ele se utilizeaza in special in cazurile in care masini de mai mari dimensiuni nu reusesc sa aiba acces, ele reusind sa se infiltreze chiar si in cele mai inguste zone. De asemenea, prin optarea pentru masini de vidanjare medii, in locul unora mai mari, reusiti sa faceti economii considerabile, presupunand costuri de oprationalizare mai reduse. Nu in ultimul rand, este o solutie benefica pentru mediu, dat fiind faptul ca au o rata de consum mai redusa si produc mai putine noxe poluante.

Cand este necesara utilizarea lor?

Utilizand un principiu extrem de simplu de, jet-vacuum, ele devin o solutie optima atunci cand este nevoie de curatarea unor canalizari. Astfel ca, pot fi utilizate fie pentru a propulsa apa sub presiune mare cu ajutorul careia sa fie spalate anumite canale, fie pentru a extrage surplusul de materie dintr-o anumita zona, spalarea fiind necesara ca proces ulterior.

Masinile si instalatiile de vidanjare sunt asadar cea mai eficienta varianta de interventie la nivelul canalizarilor externe, presupunand rezultate imediate, la costuri avantajoase.

Costuri minime pentru toate serviciile

De asemenea, pentru a contura cadrul unei experiente ghidate de profesionalism, la Unilift Serv am pus bazele unui serviciu de consultanta online in vederea directionarii catre cele mai bune solutii disponibile pe site-ul nostru. Asadar, clientii nostri, profesionisti si prestatori de servicii din domeniu, nu trebuie decat sa ne comunice modul in care intentioneaza sa utilizeze o camera video pentru inspectie canalizare, daca au nevoie de consultanta in a alege cea mai buna varianta. Din acest punct, in baza descrierii furnizate, noi vom putea recomanda masinile de vidanjare care corespund cat mai bine cerintelor dumneavoastra si care se dovedesc a fi cele mai eficiente in vederea rezolvarii problemei in cauza. Garantam nu doar eficacitate maxima a produselor noastre, dar furnizam si accesorii aferente acestot masinarii si inatalatii, in schimbul unor preturi foarte accesibile.

Cere oferta personalizata de la Unilift si te bucuri de rezolvarea oricarei probleme, in cel mai scurt timp, la cel mai mic pret!

Leave a Reply