Organizează cele mai de succes evenimente corporate în apropiere de București

Dacă vrei să organizezi o petrecere corporată în Ploiești în perioada următoare și ești în căutarea unui loc în care să aduni oameni de afaceri, colegi și angajați din domeniu, totul într-o atmosferă specifică de business, Events Garden este destinația care vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un cadru perfect pentru astfel de momente. Cu o experiență vastă în zona organizării unor astfel de adunări, vă oferim o șansă unică de a le pune la dispoziție angajaților o locația specială, elegantă și demnă de toate laudele.

Suntem la 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă și avem două săli care pot găzdui până la 250 de persoane fiecare. Aici, organizăm evenimente precum nunți, botezuri și petreceri corporative. Așadar, pentru cei care locuiesc în București și fac afaceri în capitală, organizarea unui eveniment de companie devine o prioritate în această perioadă, iar pentru asta avem o veste bună, deoarece la Events Garden vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a vă organiza un eveniment perfect. În plus, încurajăm și sprijinim toți oamenii de afaceri care își respectă colegii, colaboratorii și angajații, oferindu-le un motiv să se simtă bine într-un cadru formal, în care aveți totuși  posibilitatea de a vă cunoaște și de a interacționa unii cu alții cât mai mult posibil.

Totodată, pe lângă cele două camere spațioase de care dispunem în prezent, va oferim și un meniu delicios după preferințe. Așadar, înainte de a vă planifică evenimentul corporate, vă invităm să gustați din meniul care va fi oferit persoanelor prezente la marea petrecere, pentru că ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră atunci când vine vorba de întâlniri de acest fel.

Nu în ultimul rând, o altă noutate pe care o aducem în atenție este că începând cu luna mai 2022, locația noastră va oferi un hotel cu 18 camere pentru oaspeții din alte județe din țară sau chiar din străinătate. Prin urmare, dacă planificați o petrecere corporate în Ploiești în timpul primăverii, veți putea beneficia în premieră de serviciul nostru de cazare. De asemenea, 2022 este o realizare mai mare decât ați putea crede, ceea ce este foarte plăcut în relația noastră cu clienții noștri și asta pentru că începând cu anul acesta vom adăuga încă trei săli de evenimente celor două pe care le avem deja. Deci, până în 2022, mai mulți oameni vor putea să se bucure de petreceri în fiecare colț de paradis pe care îl punem la dispoziție.

Dacă vă gândiți să găzduiți un eveniment corporativ, rezervați din timp una dintre cele cinci săli pe care vi le vom oferi și implementați cel mai îndrăzneț plan de afaceri aici.

Leave a Reply