MovKinetic te face să fii din nou bine fizic!

Așa cum deja se cunoaște în lumea medicală, recuperarea este centrată pe nevoile unui om de a se reface după o perioadă în care a avut anumite probleme legate de condiția fizică. Ei bine, această etapă nu se face nicăieri în altă parte mai bine decât într-un cabinet de kinetoterapie. Acest tratament, folosit și alături de alte remedii, poate da roade foarte bune, în special dacă programele abordate sunt realizate de adevărați profesioniști. Astfel, pentru a vă bucura din plin de aceste rezultate, vă așteptăm în cabinetul de kinetoterapie – MovKinetic.

De exemplu, exerciții pentru recăpătarea activităților comune, cum ar fi reantrenarea membrelor, pentru a restabili coordonarea, mișcarea și dexteritatea unui pacient cu AVC sunt absolut vitale în unele situații.

De asemenea, kinetoterapia poate contribui la aces proces de recuperare, implementând inclusiv tehnici de abordare a rezultatelor de dezvoltare ale persoanelor cu dizabilități, cum ar fi cei cu paralizie cerebrală, sau de instruire în auto-îngrijire și integrare senzorială pentru a îmbunătăți participarea la joacă, educație, familie și activități sociale.

Mai mult, aici putem aduce în discuție inclusiv intervenții pentru optimizarea rezultatelor chirurgicale în urma fracturilor, inclusiv utilizarea dispozitivelor de asistență, exerciții sigure și educație privind mișcările pentru a preveni rănirea.

Cum vă poate aduce beneficii recuperarea medicală?

Refacerea fizică ar putea minimiza impactul diferitelor condiții de sănătate, cum ar fi tulburări sau boli cronice și acute, traume sau răni. Este un tip de asistență medicală specializată, care completează în mod eficient alte servicii de sănătate, cum ar fi tratamentele chirurgicale și medicale, pentru a ajuta la obținerea celor mai bune rezultate posibile de sănătate pentru o persoană.

De exemplu, tratamentele kinetoterapeutice ar putea ajuta la prevenirea complicațiilor legate de diferite probleme de sănătate, cum ar fi fracturi, accident vascular cerebral sau leziuni ale măduvei spinării. De asemenea, ar putea ajuta la încetinirea sau reducerea impactului bolilor cronice, cum ar fi diabetul, cancerul și bolile cardiovasculare, prin asigurarea cu dispozitive de asistență și tehnici de autogestionare sau atenuarea durerii.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de o perioadă de recuperare, în urma vreunui incident neplăcut sau, pur și simplu, pentru bunăstarea dumneavoastră, vă invităm la cabinetul kinetoterapeutic de la MovKinetic. Aici, o echipă de medici profesionoști vor ști cu exactitate ceea ce au de făcut pentru dumneavoastră, în așa fel încât să vă recuperați starea de bine de care aveți nevoie. Fiecare dintre noi ne simțim slăbiți într-o anumită perioadă a vieții, motiv pentru care este indicat să știm cui să ne adresăm la momentul potrivit.

Noi vă invităm în cabinetul nostru de kinetoterapie pentru a avea parte de cele mai complete tratamente, realizate de către medici profesioniști, care știu ce au de făcut pentru a vă reda starea fizică excelentă pe care v-o doriți!

Leave a Reply