Atinge un nivel emotional mai inalt prin meditatie

Lumea intreaga este consolidata pe vibratii. Fiecare gand, cuvant, actiune are multipla insemnatate si poate avea un impact mai mare decat ne-am putea gandi asupra a tot ceea ce ne inconjoara. Iertarea este fara indoiala unul dintre cele mai sincere si pure sentimente, dar poate si cel mai greu de atins. Nu poti trai linistit daca nu ierti si depasesti situatii, evenimente si persoane care te-au marcat. Desi pare dificil, acesta este singurul pas prin care poti atinge nivelul maxim de pace sufleteasca. Daca te confrunti cu incapacitatea de a depasi acest prag, terapia iertarii prin hopponopono este cea mai la indemana solutie existenta pana la momentul actual.

Ce inseamna hopponopono?

Imprumutata din cultura hawaiiana, aceasta practica mai este numita ca fiind si terapia iertarii. Specialisti in psihologie au reusit sa demonstreze cum, prin practicarea ei, boli fizice, probleme, afectiuni au gasit rezolvare, fara sa fie nevoie de interventii medicale. Cu alte cuvinte, un experiment facut pe baza acestei practici a aratat cum gandurile pe care le avem pot determina parcursul a ceea ce urmeaza sa se intample. Astfel, daca o persoana bolnava va crede cu tarie ca se va vindeca, acest lucru se va si intampla. Insa pentru asta este nevoie de crearea unei conexiuni mai puternice cu propria persoana si aici intervine hopponopono, o simbioza intre iubire, iertare si recunostinta.

Ce beneficii aduce aceasta terapie?

Iertarea este considerata calea sigura spre vindecare, de orice natura. Daca reusesti sa constientizezi problema, sa ti-o asumi, sa fii constient de repercusiunile ei asupra vietii tale, esti cu un pas mai aproape de o stare de liniste profunda. Sufletul tau nu va mai fi asaltat de emotii si trairi negative si isi va putea dedica toata puterea asupra a ceea ce conteaza cu adevarat. Prin iertare iti dai voie sa traiesti din nou, fara sa mai fii ancorat in trecut.

Cine poate obtine beneficii considerabile in urma practicarii constante?

Oricine simte ca are de depasit anumite blocaje, ca nu poate trece peste evenimente sau situatii trecute poate si trebui sa incerce macar o data acest tip de terapie. Rezultatele vor putea fi observate imediat, ajutandu-te sa capeti o deschidere emotionala mai mare asupra a tot ce te inconjoara.

Descopera zeci de clipuri pe care le poti viziona daca iti doresti sa aprofundezi terapia iertarii

Daca esti decis ca vrei sa faci acest pas pentru a imbunatati relatia cu propria-ti persoana, dar si cu cei dragi, o poti face mai usor decat ai crede. Vibratii Inalte ti-a pregatit zeci de clipuri despre ce este terapia iertarii si cum o poti practica pentru a dobandi tot ceea ce are ea mai bun de oferit.

Leave a Reply