Ce tipuri de lichide aromate pentru țigări electronice există?

e-lichid vape Voore

Chiar dacă dispozitivul în sine este cel care face vapingul posibil, lichidul este responsabil de calitatea experienței. Mai exact, în funcție de formula aleasă se stabilește gustul, intensitatea aromei, densitatea aburului și multe alte astfel de detalii care influențează în mod direct felul în care te bucuri de aceste momente. Pentru a-ți satisface cerințe clare, este important să știi care variantă de lichid poate face acest lucru și să te orientezi către aceea. Voore îți propune o gamă largă de lichide pentru țigări electronice dintre care tu să alegi varianta ideală în raport cu propriile preferințe: https://www.voore.ro/lichid-vape-tigara-electronica!

Cum se folosește lichidul pentru vapat?

Lichidul pentru vape este substanța pe baza cărora țigările electronice funcționează; baza din care aburul apare; cel care oferă aromă și intensitate. Alimentarea cu energie a rezistenței va genera căldura care reușește să transforme lichidul în abur. Acesta este principiul general, însă felul în care se utilizează aplicat acest element diferă de la un dispozitiv la altul.

Spre exemplu, țigările cu rezervor clasic vor permite reumplerea acestuia ori de câte ori este nevoie cu o nouă aromă. Pe de altă parte, modelele cu atomizor drip presupun picurarea de lichid pe rezistență. Alegerea ta depinde de preferințe și de modul în care îți place să savurezi aburul, însă opțiunile există pentru fiecare pasionat în parte.

Ce înseamnă e-lichid dublu concentrat?

Intensitate la puterea a doua te-ai putea gândi și ai dreptate. Aceste variate îți propun un gust mai puternic, o aromă mai prezentă cu fiecare utilizare. Totuși, trebuie să ții cont că acesta se obține printr-un proces complex și trebuie să ții cont de indicații stricte dacă vrei să ai parte de o utilizare sigură. Acestea vin în cartușe de cantitate mică și trebuie amestecate cu toate celelalte ingrediente pe care producătorul le sugerează. Utilizându-le vei putea observa o performanță deosebită a țigării tale electronice, pentru că această creștere a concentrației se va observa nu doar în ceea e privește aroma, ci și în cantitatea de abur generată.

Cum alegi raportul ideal VG/PG?

Acest raport determină, în mare, gradul de intensitate al aromei și cantitatea de abur. VG înseamnă glicerină vegetală, care reprezintă un aditiv natural ce stabilește vâscozitatea lichidului și densitatea aburului în funcție de cantitatea adăugată. Pe de cealaltă parte, PG este acronimul pentru propilen glicol, un aditiv alimentar sintetic, sigur pentru consum. Acesta este mai puțin dens și produce mai puțin abur, iar în cazul variantelor ce conțin și nicotină, rolul său principal este cel de catalizator. Al doilea său rol este cel de potențiator de aromă, ceea ce înseamnă că se adaugă pentru a face mai intense gustul plăcut pe care le cauți în aceste produse.

Echilibrul este recomandat și în acest caz, pentru o utilizare fără impedimente. Așadar 50/50 este raportul ideal pentru folosirea de zi cu zi. Cei care își doresc mai mult abur însă, trebuie să compromită puțin din intensitatea aromei și să opteze astfel pentru 60% VG și 40% PG, diferență ce poate fi în continuă creștere, în funcție de preferințe.

De unde îți alegi lichidele preferate pentru vapat?

Voore este magazinul tău de încredere atunci când vine vorba de dispozitive calitative pentru vaping, dar și de accesorii și cartușe cu lichid care să îți garanteze o experiență cât se poate de plăcută. Oferta din care poți alege este foarte vastă, atât în ceea ce privește aromele, cât și concentrațiile, pentru a avea parte de intensitatea dorită, cantitatea optimă de abur și un gust foarte plăcut la fiecare puf.

Calitate, longevitate, performanță – asta primești atunci când alegi să cumperi de la Voore!

Leave a Reply