Alege tamplaria potrivita pentru tine

Cand ne gandim la alegerea tamplariei pentru geamuri avem cateva variante: tamplaria PVC, tamplaria de lemn sau tamplaria din aluminiu. Spre deosebire de tamplaria din PVC, cea din aluminiu are marele avantaj ca este foarte rezistenta la factorii de mediu si este foarte usor de intretinut. Totodata asigura si o securitate excelenta, fiind foarte greu de penetrat de catre hoti, in comparatie cu ferestrele obisnuite. Pe de alta parte, merita specificat faptul ca asigura o buna izolare fonica.

Avand in vedere toate aceste avantaje, ferestrele din aluminiu sunt din ce in ce mai cautate astfel ca se merita sa alegi tamplarie de la DHN.

Specialistii de la DHN ne prezinta in continuare si alte beneficii pe care le vom obtine daca vom apela la o astfel de tamplarie.

Pentru persoanele cu o priveliste deosebita, tamplaria din aluminiu le va aduce si mai multe avantaje. Geamurile cu dimensiuni mari vor facilita si mai mult accesul la mai multa lumina naturala. Aluminiul este un material folosit la fabricarea ferestrelor, astfel ca designul materialelor este unul modern.

Durata de viata a tamplariei din aluminiu este considerabil mai mare. Cel putin, tamplaria din lemn are o durata de viata destul de scurta si in plus, lemnul nu poate fi aparat prea mult timp de actiunea factorilor de mediu.

Persoanele care vor opta pentru tamplaria din aluminiu se vor putea bucura de eleganta si calitatea ei, mai multi ani, fara a fi necesare foarte multe eforturi de intretinere, in comparatie cu celelalte alternative de tamplarie de pe piata.

Din punct de vedere al cromaticii, daca tamplaria din lemn si cea din PVC au un aspect destul de standardizat, tamplaria din aluminiu permite accesul la o gama foarte variata de culori.

DHN pune la dispozitia clientilor o paleta de culori extrem de variata astfel incat sa multumeasca si cele mai exigente gusturi. Pe langa multimea de optiuni, trebuie mentionat ca durata culorii este si ea foarte mare in cazul aluminiului, uneori depasind 15 ani.

In schimb, tamplaria PVC isi va pierde din limpezimea aspectului sub actiunea razelor ultraviolete, in timp ce lemnul trebuie vopsit la intervale de minim 5 ani, din cauza expunerii la umiditate si lumina solara.

Tamplaria din aluminiu este o varianta perfecta pentru persoanele care tin cont de protejarea mediului. Astfel, aluminiul poate fi reciclat in totalitate, astfel ca atunci cand tamplaria va trebui inlocuita, materialul din care este fabricata poate fi reutilizat.

Asadar, daca planuiesti sa construiesti o casa sau sa renovezi una, tamplaria din aluminiu este o solutie moderna si foarte avantajoasa. Vei putea beneficia de geamuri de dimensiuni mari, ferestre cu aspect modern si o durata de viata indelungata. Totodata, vei putea alege culoarea dintr-o gama foarte variata, iar ferestrele vor fi prietenoase cu mediul inconjurator.


Leave a Reply