Eva Salon – proceduri de epilare definitivă în Timișoara

Epilarea cu un aparat electronic sau cu ceară pot fi eficiente pentru o perioadă anume, însă pot cauza sensibilitate la nivelul pielii, facilitând, prin expunerea la razele solare, apariția petelor pigmentare. Epilatul cu lama, în schimb, nu este la fel de agresiv cu pielea, însă rezultatele se mențin pe o perioadă de maximum două zile, perioadă după care este neapărat necesară repetarea procedurii. În acest sens, pentru a putea beneficia de îndepărtarea părului pe termen lung, fără consecințe asupra pielii, cea mai eficientă și sigură variantă rămâne epilarea definitivă. Tehnologiile folosite în această procedură, de tipul E-light, care acționează ca un exterminator al firului de păr. Mai exact, prin ședințe repetate, foliculul de păr este eliminat definitiv, neexistând posibilitatea de a crește din nou, dat fiind faptul că nu mai există o rădăcină funcțională, la nivelul epidermului.

Indicații pre-tratament

Înainte de a apela la astfel de tratamente, este necesară informarea în prealabil și respectarea cu strictețe a unor recomandări. Acestea presupun evitarea epilării cu ceară sau aparate de epilat cu smulgere cu cel puțin 15 zile înainte de procedură; în schimb este permisă și chiar recomandată epilarea cu lama chiar și cu o seară înainte de aceasta. În plus sunt interzise alte proceduri chimice care vizează zona respectivă, precum decolorarea părului sau aplicarea soluțiilor autobronzante. Este recomandat să se evite pe cât posibil folosirea de creme, deodorante, parfumuri, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice pe corp, deoarece pot cauza fotosensibilitate, aspect ce poate determina și scăderea eficacității tratamentului.

Tarife epilare definitivă Timișoara:

Prețurile pentru epilare definitivă sunt stabilite per ședință și variază în funcție de dimensiunile zonei vizate astfel:

  – 60 de lei pentru: Buză superioară; Mâini; Labe picioare; Linie abdomen; Bărbie; Perciuni; Pomeți; Areolă sâni; Perineu;

  – 90 de lei pentru: Linie Bikini Femei; Ceafă Bărbați;

  – 120 de lei pentru: Axile; Inghinal femei (nu include perineu) Decolteu; Fese femei; Zona lombară; Abdomen; Pectorali bărbați; Umeri bărbați; Toată fața;

  – 200 de lei pentru: Gambe (include labele picioarelor); Coapse (include linie bikini);

  – 270 de lei pentru: Brațe integral (include mâini); Spate superior bărbați;

  – 340 de lei pentru: Picior integral (include degete picioare si linie bikini); Spate integral bărbați.

În plus, la achiziționarea pachetelor de 4 ședințe, clienții Eva Salon beneficiază de o reducere de 10% din prețul cumulat al tuturor ședințelor, iar în cazul pachetelor de 8 ședințe, reducerea se dublează, fiind de 20% din prețul total.

Un alt aspect esențial în stabilirea costurilor finale este dat de faptul că fiecare clientă nouă a salonului beneficiază de prima ședință de epilare definitivă gratuit, în momentul în care solicită procesul pentru zona axilelor sau zona inghinală.

Leave a Reply