Nu lăsa rozătoarele să se instaleze şi să se răspândească în locuinţa ta

Majoritatea dintre noi ştim deja faptul că rozătoarele, respectiv şoarecii şi şobolanii, sunt răspândiţi în întreaga lume, adăpostindu-se de cele mai multe ori în canalizări, în spaţiile pentru depozitarea gunoiului sau chiar şi în anumite clădiri, unde au acces la surse de hrană şi la spaţii predilecte pentru a se ascunde. Dacă şi tu te confrunţi cu apariţia acestora în mediul în care locuieşti, este indicat să iei cât mai rapid măsuri, deoarece aceşti dăunători au o capacitate foarte mare de a se înmulţi şi de a se răspândi, fiind în acelaşi timp purtători de agenţi parazitari care pot pune sănătatea ta şi a celor din jurul tău în pericol.

De ce sunt periculoase rozătoarele

Dincolo de faptul că au tendinţa de a roade orice, de unde şi denumirea pe care o poartă, producând pagube materiale grave, rozătoarele sunt foarte populare în întreaga lume şi din cauza faptului că pot contamina cu uşurinţă orice aliment sau suprafaţă cu care intră în contact. Mai mult, fiind purtătoare de numeroase boli infecţioase, pot transmite oamenilor numeroase afecţiuni, cum ar fi toxiinfecţiile alimentare, icter infecţios, antraxul, pesta porcină şi chiar turbarea. Dar nu numai! Astfel, pentru a putea combate în mod rapid şi eficient prezenţa acestora, este recomandat să apelăm la ajutorul unei firme specializate în deratizare.

Rezultate garantate

O astfel de firmă, datorită profesionalismului şi experienţei dobândite în timp în astfel de situaţii, va ştii exact care este cea mai bună metodă care trebuie aplicată în funcţie de spaţiul infestat şi care sunt cele mai potrivite soluţii şi substanţe chimice care pot contribui la eliminarea definitivă a rozătoarelor din mediul în care trăieşti zi de zi. Astfel de servicii de deratizare pot fi solicitate ori de câte ori este nevoie de stingerea unui focar de rozătoare, pentru a evita neplăcerile pe termen lung. Informații complete deratizare doar aici.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Leave a Reply