Asigura confortul termic necesar celor mici printr-o pereche de pantaloni de ski de la Strindberg

Strindberg – cu si despre clientii sai

Profesionalismul, calitatea, promptitudinea si responsabilitatea sunt doar cateva dintre valorile prin intermediul carora, pe parcursul celor 30 de ani de activitate, Strindberg a reusit sa atinga succesul, ajungand sa-si vanda in prezent propriile creatii in tari precum Romania, Italia, Austria si Finlanda. Cele peste 5000 de produse confectionate pana la momentul actual au avut la baza un singur element central care a dat directia, sensul si scopul intregii afaceri, si anume muntele, alaturi de sporturile specifice pe care le ocazioneaza.

Marca europeana Strindberg pune intotdeauna nevoile clientilor sai pe primul loc, motiv pentru care depune toate eforturile necesare pentru a-si imbunatati si diversifica in mod continuu gama de produse pe care le comercializeaza, astfel incat acestea sa corespunda pe deplin cerintelor si preferintelor pasionatilor de sporturi de iarna, dar nu numai.

Gama variata de pantaloni de ski pentru copii

Din portofoliul cu articole de imbracaminte pentru sezonul rece, disponibil in cadrul magazinului online Strindberg, fac parte si pantalonii de ski pentru copii, potriviti pentru orice categorie de varsta, incepand de la modelele pentru cei cu varsta de 6 ani si pana la cele destinate celor de 14 ani. Acest lucru inseamna ca acum pana si cei mai mici membrii ai familiei tale se pot bucura de tot confortul termic de care au nevoie in timp ce se dau cu sania pe partie, fara a fi expusi in fata conditiilor meteo extreme.

Printre principalele caracteristici prin care se remarca pantalonii de ski pentru copii marca Strindberg se numara cusaturile si broderiile termolipite, articulatiile preformate, aparatoarele de zapada din dotare, dar si aerisirile laterale prevazute cu fermoare impermeabile, care ofera celor mici ocazia de a le putea deschide ori de cate ori simt ca s-au incalzit prea tare. De asemenea, pentru senzatia de libertate completa la fiecare miscare si pentru un nivel de confort ridicat, fiecare pereche de pantaloni vine la pachet cu un reglaj pentru talie, alaturi de bretele reglabile si detasabile, in asa fel incat sa poata fi ajustati in functie de propria inaltime si tinand cont de diferitele necesitati sau preferinte.

Alaturi de Strindberg, poti opta acum pentru copilul tau pentru niste pantaloni de ski fie din tesatura cu membrana Dermizax MP, cu valori de ordinul miilor in ceea ce priveste indicii de impermeabilitate si respirabilitate, fie pentru o pereche din tesatura cu membrana de tip Toraydelfy, windproof si waterproof.

Preturi accesibile

Produsele puse la dispozitia clientilor Strindberg sunt disponibile la preturi accesibile pentru orice buzunar, ceea ce inseamna ca grijile de ordin financiar nu trebuie sa mai fie acum o problema cand vine vorba de achizitionarea unor perechi de pantaloni de ski pentru copiii tai, care sa le ofere acestora conditiile optime pentru petrecerea unor momente de partie de neuitat.

Leave a Reply