De Stijl, aproape de dumneavoastră de la prima cărămidă

Probabil că, fiecare dintre noi am visat măcar o dată în această viață  la viitoarea casă pe care o vom avea, iar de fiecare dată ne veneau în minte tot felul de planuri, idei, concepte și proiecte. Și dacă tot am pus accentul pe proiect, vă anunțăm că echipa de arhitecți de la De Stijl vă poate inspira cu cele mai interesante proiecte de case mici cu etaj. Chiar dacă „moda” caselor mari și impunătoare pare să se risipească, se pare că trendul care vine din urmă în plină forță aduce în atenția noastră căsuțele mici și estetice. Dacă și dumneavoastră sunteți adeptul acestei idei și chiar vă doriți ceva micuț, dar realizat cu gust, atunci lăsați-ne să ne facem treaba cum știm mai bine și să vă surprindem de-a dreptul cu un proiect de casă reușit.

De ce tot mai mulți oameni optează pentru proiecte de case mici cu etaj?

Tocmai în ideea de a nu renunța complet la ideea de casă cu mansardă, arhitecții vremurilor noastre s-au gândit să îmbine în cel mai frumos mod posibil specificul caselor mari, impunătoare, cu etaj cu cele mici, dar functionale, care să nu atragă atenția prin dimensiune, ci prin detaliile pe care le poate avea. Așadar, dacă vă doriți o casă cu două niveluri, însă fără să fiți nevoit să vă întindeți pe sute de metri pătrați, puteți alege să vă orientați către căsuțele mici, cu etaj, care pot fi o adevărată bijuterie pe terenul ales. Acestea fiind spuse, se pare că traversăm vremuri în care tot ceea ce este masiv și impozant trece pe loc secund, iar construcțiile reduse ca dimensiune, dar estetice, câștigă teren.

Acesta este și planul dumneavoastră? Vreți să vedeți câteva proiecte de case mici cu etaj? Echipa de arhitecți de la De Stijl vă este aproape și vă propune cele mai interesante planuri de casă. Evident, puteți alege în funcție de nevoile pe care știți că le aveți. Dacă, de exemplu, sunteți parte dintr-o familie mai numeroasă, atunci și proiectul de casă pe care doriți să vi-l realizăm trebuie să țină cont de aceste detalii. Ne dorim să vă oferim cele mai potrivite sfaturi și idei, astfel încât să vă puteți coordona cât mai bine toate lucrurile, iar la final, să vă bucurați de un proiect de casă reușit. Abia în acel moment puteți spune că ați bifat cea mai importantă etapă de început și să dați drumul lucrărilor.

Oricum ar fi, trebuie să știți că echipa noastră vă este alături pe toată perioada în care se va transpune în realitate proiectul realizat de noi, iar dacă este necesar să intervenim cu anumite sugestii menite să ofere un plus de valoare acestuia, nu vom ezita să o facem.

Leave a Reply